2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین😔

126 بازدید | 12 پست

بابام رفتارامو حرفامو مورد انتقاد قرار میده 😑خیلی ناراحت میشم اعتماد بنفسم داغون میشه.از اولش همینطوریه.دیگه اصلا اعتماد بنفسی نمونده.نمیدونم چی درسته چی غلطه.نمیتونم با قطعیت تصمیم بگیرم حرف بزنم.میترسم کار اشتباهی بکنم.کلا از این وضع خیلی خسته شدم.زندگیمو مختل کرده . نمیدونم چطور باید درستش کنم.اگه راهی بنظرتون میرسه یا تجربه داشتین میشه بگین. دخترم و ۲۰ سالمه

مادرت شاغله؟

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=191792597]به نظرم بابات رو برای خودت نگهدار پدر داشتن نعمت بزرگیه عزیزم[/QUOTمن اصلا کاری به ...

خب عزیزم به نظر بابات احترام بذار

به نظرم هیچ چیز ارزش اینو نداره که بابات ناراحت بشه

[QUOTE=191793066]خب عزیزم به نظر بابات احترام بذار به نظرم هیچ چیز ارزش اینو نداره که بابات ناراحت بشه[/QU

خوب منم حق زندگی دارم.ینی واقعا الان یه جوری شده من تو جمع دوستامم نمیتونم راحت صحبت کنم.میخوام یه تصمیم بگیرم نمیتونم.جایی برم نمیتونم.کلا یه جوری شدم.حس خیلی بدی دارم.بعضی وقتا واقعا گریم میگیره.