علیک سلام جواب سلام واجبه ها میگم واجبه سلام کن عه زود باش وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز یقتو سفت بچسب دین دین دین به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود
علیک سلام جواب سلام واجبه ها میگم واجبه سلام کن عه زود باش وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز یقتو سفت بچسب دین دین دین به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود
مسکونی هست اما فقط برای بومیان جزیره و خانواده نظامیان
جز جزایری هست که اجازه بازدید عمومی ازشون وجود نداره
همسرم سربازیش رو اونجا گذرونده
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
نه بابا نگران چی میره یه چند وقتی راحت میشم از دستش😝
کاش داداش منم سربازی میرفت😂
خوشبحالت
ولی وقتی برگرده به سلامتی خرما شده
خیلی گرمه اونجا😂
همین جوری شم خرما هست اگه بره اونجا دیگه فکر کنم رنگ پوستش بشه شکل آفریقاییا
نه اشتباه نکن شرجی اینجا پوستو سفید میکنه😂😂
ایشالا خرما میره حوری برمیگرده😂