2777
2789
خیلی دریای قشنگی داره هواش خیلی گرمه و پر از گربه هستش منطقه نظامیه

وای بری چی پر گربس😱😱😱😰😰😰

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نه اشتباه نکن شرجی اینجا پوستو سفید میکنه😂😂 ایشالا خرما میره حوری برمیگرده😂

والا برا من که فرق نمیکنه وقتی برگرده رنگ پوستش چه رنگی شده باشه 

ولی مامانم هی میگه بچم میره اونجا قریبه، هواش گرمه و از اینجور حرفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جوری شم خرما هست  اگه بره اونجا دیگه فکر کنم رنگ پوستش بشه شکل آفریقاییا

اتفاقا اونجا ابرسان طبیعی هست پوست حال میاد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
والا برا من که فرق نمیکنه وقتی برگرده رنگ پوستش چه رنگی شده باشه  ولی مامانم هی میگه بچم میره ...

خیلی خواهر خوبی هستی تو😂

مامانارو بزاری ک پسراشونو خیلی لوس بار میارن:/

بزارین بره مرد میشه😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
نمیدونم راه به راه گربه هست انگار جن هستن پره پره ها

یاخدا برای من میشه بدترین جای دنیا

خیلی خواهر خوبی هستی تو😂 مامانارو بزاری ک پسراشونو خیلی لوس بار میارن:/ بزارین بره مرد میشه😂

دقیقا منم برا همین خوشحالم که میخواد بره سربازی دیگه من میشه تنها بچه تو خونه راحتم دیگه

دقیقا منم برا همین خوشحالم که میخواد بره سربازی دیگه من میشه تنها بچه تو خونه راحتم دیگه

آخی عزیزم😍😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود