2777
2789
عنوان

بنظر شما الان کی حق داره و من چه کنم

343 بازدید | 23 پست

سلام 

داستان اینجا شروع میشه که توی تاپیک قبلی هم گفتم یه جاری دارم که میونه ۸ برادرخواهر شوهرمو با زیرکی خراب کرده پای همشونو از خونه پدرشوهرم بریده و انقد پدر و مادرشوهرم قبولش دارن و دوسش دارن چون زیاد سر میزنه بهشون میگن این هرچی بگه راسته شماها دروغگویی و فلان جنگ میشه و دعوا و خلاصه پاشون بریده میشه 

حالا هفته پیش اون جاریم طبقه بالای منه اومد گفت چسب و گاز استریل داری گفتم گاز نه ولی چسب دارم(عادت ندارم فضولی کنم برای چه کاری میخوایش) گفتم الان چسب میارم اوردم  دادم بهش گفت نمیپرسی برای چی میخوام گفتم نمیدونم چیزی شده؟گفت نه مادر دستش به اندازه یه عدس با آب جوش ریخته سوخته در حد یه جوش بابام انقد رو خانومش حساسه به من گفته پاشو بیا حالا میخام من برم ببینم چطوره و اینا ولی هیچیش نیس گفتم باشه برو

حالا شوهرم خونه پدرشوهرم کار داشت رفته باهاش دعوا کردن مادرشوهرم گفته توام زن گرفتی هار شدی زنداداشت به زنت گفته دستم سوخته چرا بهم سر نزدید و غر  غر غر

جاریم گفته من بهش گفتم وای وای چرا نیومده خوشش ازتون نمیاد؟؟

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

این خانواده شوهرمم دهن بینن یه چیز پیش بیاد انقد حرف میزنن دیوانه میکنن ادمو 

اون وقت یکماه پیش بچه من الکی دکترا گفتن قلبش مشکل داره باید سقط شه رفتم تهران اکو قلب جنین

دریغ از یه تماس برای جویای حال بچه ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خا ی ه مال نباشیم😐ولش کن اهمیت نده

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
خا ی ه مال نباشیم😐ولش کن اهمیت نده

میره پیش پدرشوهرم میشینه بوسش میکنه میگه بابا تو همه کس منی اصن یه حالی

حق با شما بوده

البته اگر دوست داشته باشی باهاشون رابطه خوبی داشته باشی باید عین خودشون مدام استرس و اضطراب داشته باشی و برای هر چیز کوچیکی نگران بشی و احساسات به خرج بدی.

این خانواده شوهرمم دهن بسنن یه چیز پیش بیاد انقد حرف میزنن دیوانه میکنن ادمو  اون وقت یکماه پی ...

پس حتما مقابله به مثل کن

البته میتونی این مسئله رو به شوهرت بگی که خودش بدونه.فقط قبلش بهش بگو که نره به پدر و مادرش بگه

حق با شما بوده البته اگر دوست داشته باشی باهاشون رابطه خوبی داشته باشی باید عین خودشون مدام استرس و ...

اره شوهرم بنده خدا اعصابش خراب شده بود ظهری 

میگفت این زنداداشم نوبت منه که بیرونم کنه از زندگی بابام خدا ازش نگذره 

الان رفت سرکار تا سه روز دیگ نمیاد گفت برو خونه بابام پررو باش و اگه میخای جلو روش بگو چیا گفته تا روش کم شه

ولی بارها رو در رو کردم بی فایدس

میره پیش پدرشوهرم میشینه بوسش میکنه میگه بابا تو همه کس منی اصن یه حالی

ولش کن، خودت جوری که راحتی زندگی کن اصلا ظاهر زندگی بقیه برات مهم نباشه. سنگین و رنگین رفتار کنی اینطوری عادت میکنن، ولی جاریت دیگه تاعمر داره باید تظاهرکنه. اگه یه روز دست از تظاهرکردن برداره اونوقت ببین چه طوری رفتار میکنن باهاش چون از اون انتظارات بیشتری دارن

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اره شوهرم بنده خدا اعصابش خراب شده بود ظهری  میگفت این زنداداشم نوبت منه که بیرونم کنه از زندگ ...

به نظر من ولشون کن

وقتی هششششت نفر قطع رابطه می کنن حتما مشکل قابل حل نیست.یا بی خیال شو یا بدون که نوبت شما شده.