2777
2789

سلام عزیزان

تو سایتی که امروز هم معرفی کردم نظرات نامناسبی درباره نی نی سایت وجود داره.

لطفا برین نظر حقیقی بنویسین و واقعیت رو منعکس کنین و حقیقت رو بگین

https://sitesara.com/ninisite/

من خودم نظر ثبت کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عاقبت به خیری و اینکه به کمال برسم

ازطریق سایت عاقبت بخیر بشین؟ میشه بپرسم سمت شما چی هست؟چون سایت سئو هست کمال گرایی هم مشخصا از لحاظ مجازی نمیشه

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
ازطریق سایت عاقبت بخیر بشین؟ میشه بپرسم سمت شما چی هست؟چون سایت سئو هست کمال گرایی هم مشخصا از لحاظ ...

بله هست ولی خیلی از مادرها رو میشناسم هنوز این سایتو نمیشناسن. شاید لازم باشه تبلیغات توی بیلبورد هم بنویسن

بله هست ولی خیلی از مادرها رو میشناسم هنوز این سایتو نمیشناسن. شاید لازم باشه تبلیغات توی بیلبورد هم ...

خب شما میایی جابی صحبت میکنی که خودشون کاربر هستن.واقعا فکرکردید زنی که سرپرست خانواره وبچه هاش غذای درستی ندارن .آموزش که تاکیدرایگان شده براشون نیست.اطلاعی ازگوشی هوشمند ندارن برای اونا کار انجام بدید ؟ عاقبت بخیریش بیشتره کمال شماهم همونجا جواب بده. البته سمت خودتون را نگفتید و مطمئنم مسولان سایت هم تفکراتشون فرای کمال گرایی شماست.

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
بله هست ولی خیلی از مادرها رو میشناسم هنوز این سایتو نمیشناسن. شاید لازم باشه تبلیغات توی بیلبورد هم ...

والبته من چندلحظه یک دیدگاه مخالف خوندم کمال گرابی شما احتمالا باعث حذفش شده😏😏😏