2777
2789

با افزایش سن، پوست افراد از ناحیه‌ی چانه و گردن دچار افت شده و به تدریج خطوط صورت نمایان و عمیق‌تر می‌شود. چروک، اختلالی در لایه درونی پوست است. فرآیندی که بسیاری از افراد، آن را آغاز ناخوشایند پیری پوست می‌دانند. همچنین عوامل محیطی مانند نور خورشید، استرس، آلودگی و ... باعث به وجود آمدن چروک و خطوط می‌شود. 

سرم ضد چروک حاوی عصاره سلول بنیادی آرگان بلک بری با ترکیبات جوان کننده به همراه ذرات طلای 24 عیار به سرعت جذب پوست می‌شود و باعث ساخته شدن رشته های کلاژن و الاستین در پوست شده و مکانیزم‌های طبیعی ترمیم و نوسازی پوست را فعال می‌سازد. همچنین از تخریب رشته‌های کلاژن و الاستین جلوگیری می‌نماید .

موارد استفاده

🔸جوان سازی و رفع چروک‌های پوست

🔸تامین رطوبت عمقی پوست برای مدت طولانی

🔸تحریک و فعالسازی عملکردهای حیاتی پوست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر من قبلا خریدم البته این مارک نبود هیچ تغییری نکرد پوستم

بستگی داره دیگ عزیزم

زندایی من سرم طلا خرید 100تومن من واسه جاریش‌ دادم 600 اون هیچی نشد جاریش ک زنداییم از این رو ب اون رو شد