2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درد نداشتم خیلی خیلی کم.. نترس چیزی نیست.. خدا را شکر من گرفتگی نداشتم.. انشاءالله برای شما هم چی ...

سلام عزیزم برای شما ژل پوویدون آیداین داد قبل عکس رنگی یا ن؟

اگه داده هنگام استفاده ترشحاتتون رگه خون داخلشون بود یا ن؟

سلام عزیزم برای شما ژل پوویدون آیداین داد قبل عکس رنگی یا ن؟ اگه داده هنگام استفاده ترشحاتتون رگه خ ...

اره داد... ترشحات خونی نداشتم... ترشحات خونی شاید به خاطر پریود بوده 

اره گفت از شب پنج پریودی.. دیگه شد همون شبی که فردا میخواستم برم... عکس رنگی گرفتید؟ خوب بود؟

سلام من فردا قراره بگیره .شنبه باید میگرفت گفتم لکه دارم نرم زنگ زدم گفت لکه هم میبینی بیا دیگه از کرمان باید میرفتم افتاد دوشنبه

سلام من فردا قراره بگیره .شنبه باید میگرفت گفتم لکه دارم نرم زنگ زدم گفت لکه هم میبینی بیا دیگه از ک ...

سلام خوبی عزیزم؟ میگم من خیلی تعریف این دکتر خشاوی شنیدم خودم بندر عباس زندگی میکنم ولی اهل شیراز هستم.. از چند نفر پرسیدم گفتن کارش خوبه... به نظر شما هم خوبه؟ من پارسال به صورت طبیعی حامله شدم و کرونا گرفتم کیسه آبم خشک شد مجبور شدم سقط کنم... الان میخوام زودتر حامله بشم رفتم زیر نظر خشاوی... همسرم هم آزمایش داد خدا را شکر مشکلی نداشت... فقط خودم یه کیست سه سانتی دارم که بهم اچ دی داد

سلام خوبی عزیزم؟ میگم من خیلی تعریف این دکتر خشاوی شنیدم خودم بندر عباس زندگی میکنم ولی اهل شیراز هس ...

سلام عزیزم منم تعریفش شنیدم برای بار اوله میام پیشش اما همکارا اقام که رفتن جواب گرفتن انشاا... خدابزرگه جواب میگیریم

سلام عزیزم منم تعریفش شنیدم برای بار اوله میام پیشش اما همکارا اقام که رفتن جواب گرفتن انشاا... خداب ...

خدا را شکر همکارتون جواب گرفته... انشاءالله ما هم جواب بگیریم