2777
2789

این وحیدشونه احتمالا🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردنش زندان عزیزم  ما که ازش هیچی ندیدم  شما جواب گرفتید؟ اصلا دعانویس نبود چاپ میکرد از ...

نه بابا دعا نویس بود بنده خدا سرکتاب هاش محشر بود بمن گف در اینده، ماه خرداد باردار میشی دقیقا یکسال بعد تو ماه خرداد باردار شدم ،من که هر روز تو زندگیم دعا میریختن و همش اشوب بود یه حصار بمن داد که ۴ ساله هیشکی نتونسته برام دعا بد انجام بده ،هنوز که هنوزه دنبال ادرسشم ،اخه گفتن ۳ سال زندانی بریدن براش ولی الان ۴ سال گذشته ،لابد الان یجایی پنهونی داره کار میکنه،زبان بند و گرد نامه اش عالی بود 

بردنش زندان عزیزم  ما که ازش هیچی ندیدم  شما جواب گرفتید؟ اصلا دعانویس نبود چاپ میکرد از ...

عزیزم این تاپیک من هست لطفا اگر چنانچه ادرسی ازش پیدا کردی بیا و بمن خبر بده ممنونت میشم❤❤🌹🌹

عزیزم این تاپیک من هست لطفا اگر چنانچه ادرسی ازش پیدا کردی بیا و بمن خبر بده ممنونت میشم❤❤🌹🌹

عزیزم شما تو مشهد ادرس دعانویس دیگه ای که کارش خوب باشه سراغ نداری بمنم ادرس بدی

عزیزم شما تو مشهد ادرس دعانویس دیگه ای که کارش خوب باشه سراغ نداری بمنم ادرس بدی

نه بابا دعا نویس بود بنده خدا سرکتاب هاش محشر بود بمن گف در اینده، ماه خرداد باردار میشی دقیقا یکسال ...

نه بابا نبود تو شرکت برق شهرک صنعتی  کار میکرده بعد یه کتاب پیدا کرده بود ازون موقع شروع کرد دعانوشتن حتی تشخیص نداد دوست من مطلقه است برای منم هرچی گفت نشد دعاهاشم سرسوزن اثر نداشت 

نه بعید میدونم شروع کرده باشه چون کلی جریمه داد و خونشم رصد میشد 

اخه پای قتل در میون بود شوهر مشتریش مرده بود 

پدرم تو کار پروندش بود 

نرفتید دم خونش تو همون شهدا ؟ از خانوادش بپرسید 

نه بابا نبود تو شرکت برق شهرک صنعتی  کار میکرده بعد یه کتاب پیدا کرده بود ازون موقع شروع کرد دع ...

خب شوهر مشتریش بمیره یا ب قتل برسه چرا یقه اونو گرفتن؟مگه نقشی داشته؟یبار گذری رد شدم خونه اش کوبیده شده بود ،خب ینی خونه اش و خراب کردن و مصادره کردن؟

پس چطور دعاهاش واس من اثر میکرد بخدا راس میگم کار خیر انجام داد واس من.. حالا الان ازاد شده یا هنوز زندانه؟ 

نه بابا نبود تو شرکت برق شهرک صنعتی  کار میکرده بعد یه کتاب پیدا کرده بود ازون موقع شروع کرد دع ...

عزیزم شما مطمعنی تلفنی هم‌کار نمیکنه؟اگر خونه اش رصد میشه ینی هنوز تو همون کوچه محمد زاده ۷ زندگی میکنه؟