2777
2789
عنوان

بهش شک دارم کمککک

190 بازدید | 37 پست

منو دوست پسرم سه ساله با هم در ارتباطیم الانم سربازه ،اون هیچوقت گوشیشو نمیداد دستم منم کلا ادمی نیستم که اهل گشتن گوشی و این چیزا باشم احترام میذاشتم به حریم شخصیش

و خیلی بهش اعتماد داشتم تا هفته پیش گوشیشو داد بهم که یه اس ام اس رو ببینم بعد اینکه خوندم از اون اس ام اس اومدم بیرون که صفحه گوشیو ببندم بدم بهش یه دفعه چشمم خورد به اسم یکی از دخترای فامیلشون که به هم اس داده بودن

یهو گوشیو از دستم قاپید بعدم اس ام اس رو پاک کرد اول هرچی گفتم چرا باهاش حرف زدی نگفت بعدش یه چیزایی گفت که راستش من باور نکردم گفت میخواستن برن بیرون خونوادگی و قرار بوده بره دنبال دختره ولی اون جواب تلفن نمیداده اینم اس داده و اینا ولی اون کلی قسم اینا خورد میخواستم کات کنم نذاشت 

خلاصه خیلی بهم ریختم گفتم اعتمادمو بهت از دست دادم خودتو بهم ثابت کن گفت خیلی مسئله ی ساده ای بوده این

دیروزم داشتیم عکس میگرفتیم یهو دستم خورد رفتم تو گالریش باز گوشیو از دستم قاپید

نمیدونم چیکار کنم به همه چی شک دارم فقط از این مطمئنم که دوسم داره 

چیکار کنم

توروخدا با تجربه راهنماییم کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره ازت پنهون میکنه ی چیزایی و

من اگ بودم ادامه نمیدادم هیچ وقت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋