2777
2789

چرا خیلی زورم میاد حرصم میخورم شاید تا یه هفته گریه کنم ولی بعد یه هفته خودمو جمع و جور میکنم و اون ادمو کامل میندازم توی اشغالی و یه دقیقه از زندگیو فکر و ذکرمو تلفش نمیکنم شده دو هفته وقت بزارم برای خودم استراحتو تفریح تا فراموشش کنم ولی  نه میرم سمتش که چرا اینکارو کردی نه انتقام نه پیگیری انگار که نبوده و یه کابوس یه شبه بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری میتونم کنم ؟؟

نه فقط قلبم شروع میکنه تیر کشیدن 

تکلیفتو روشن کرده نمیخواد دیگه

هیچی حالتو خوب نمیکنه

به جز تغيير شرایط محیطیت

با روانشناس خانوم حرف بزن درارتباط باش کمکت میکنه حرفاشون

تنها کز نکن یه گوشه

مرحله ایه که باید دردشو بکشی تا بگذره...

دختری که دیروز پاهای دویدنشو شکستی ،امروز بال پرواز دراورده..:)🤍
چرا خیلی زورم میاد حرصم میخورم شاید تا یه هفته گریه کنم ولی بعد یه هفته خودمو جمع و جور میکنم و اون ...

منم دارم‌ همین کارو‌میکنم ولی زورم‌میاد تقصیرارم ریخت سر من و رفت...ما که فقط ۲ ماه تا ازدواجمون مونده بود ...با من همه چیو‌ساخت

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
کاری میتونم کنم ؟؟ نه فقط قلبم شروع میکنه تیر کشیدن  تکلیفتو روشن کرده نمیخواد دیگه هیچی حال ...

پیرم‌کرده عمرمو‌جوونیمو. روحیو ازم‌کرفته....

منم دارم‌ همین کارو‌میکنم ولی زورم‌میاد تقصیرارم ریخت سر من و رفت...ما که فقط ۲ ماه تا ازدواجمون مون ...

میدونم ولی بهش فکر نکن فکرش اومد سمتت حواستو پرت کن برو توی یوتیوب 

منم دارم‌ همین کارو‌میکنم ولی زورم‌میاد تقصیرارم ریخت سر من و رفت...ما که فقط ۲ ماه تا ازدواجمون مون ...

میخوادخودشو تبرئه کنه به خاطر همین همه چی و گردن تو انداخت .بهش فکر نکن هرچقدر بخوای ب این موضوع فکر کنی آخر خودتو مقصر میدونی و خودتم فکر میکنی همه چی تقصیرِ تو بوده .

سلنوفیل 🌙🌕
میدونم ولی بهش فکر نکن فکرش اومد سمتت حواستو پرت کن برو توی یوتیوب 

نمیدونم دیگه به کی‌میتونم از این به بعد اعتماد کنم... من ۲۶ سالمه مگه به دختر ۲۶ ۲۷ ساله‌میشه گول بخوره منکه‌بچه‌نبودم من چرا....

پیرم‌کرده عمرمو‌جوونیمو. روحیو ازم‌کرفته....

۲ سال و نیمتو ازت گرفته 

بقیه روزا چی که هنوز نیومدن ؟

اونارو نگرفته 

ببین خواهر من گل من عزیز من

سخته

دوس داری بمیری

فکر میکنی هیچکس نمی‌فهمه چی میگی

بهونه گیری میکنی

همه اینا طبیعیه باید بگذرونیشون تا حدود ۱ هفته

ولی حتما حتما با مشاور روانشناس خانوم حرف بزن خودتو بریز بیرون

زندگی جدیدتو بساز

گریه کن در حد مرگ

اشکالی نداره

تو آدمی قلب داری احساس داری

باید بگذرونی این روزا رو 

ولی کمک کن به خودت سریع..

میخوادخودشو تبرئه کنه به خاطر همین همه چی و گردن تو انداخت .بهش فکر نکن هرچقدر بخوای ب این موضوع فکر ...

نه ابنسری مطمینم من کاری نکردم من پای همه‌چیش موندم من‌به چندتا بهتر از اون نه گفتم.. حق من این نبود

نمیدونم دیگه به کی‌میتونم از این به بعد اعتماد کنم... من ۲۶ سالمه مگه به دختر ۲۶ ۲۷ ساله‌میشه گول بخ ...

هنوز جا داری !!!

اشکال نداره 

دیگه با کسی دوست نشو 

تا یه خواستگار لایق و شایسته گیرت بیاد

هنوز جا داری !!! اشکال نداره  دیگه با کسی دوست نشو  تا یه خواستگار لایق و شایسته گیرت ب ...

عشفی که بدون من گریه‌ میکرد دستامو‌میگرفت ول نمیکرد... همه‌حا با من بود هر روز باهاش خاطره ساخته بودم چه کرد که یه فردیکه خاستگار میاد باهام چه کنه

ممنونم عزیزم حتما مشاور میرم.... 

دورت بگردم 

خداروشکر کن بیشتر از این ازت عمرتو نگرفت

خداروشکر کن که الان رفت و مطلقه نشدی 

ببین خدا خیلی چیزا میدونه که منو تو نمیدونیم

عاشق خدا باش که ازت گرفتش

فقط جوری باش که تو اونو از دس نداده باشی 

اون تورو از دس داده باشه ❤