2777
2789
عنوان

به کسی که بعد ۲ سالو‌نیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست
عشفی که بدون من گریه‌ میکرد دستامو‌میگرفت ول نمیکرد... همه‌حا با من بود هر روز باهاش خاطره ساخته بود ...

همه آدما مثل همدیگه نیستن 

شما چشماتو بشور 

انتخابت از روی احساس بوده نه عقل و منطق !!

دختری که دیروز پاهای دویدنشو شکستی ،امروز بال پرواز دراورده..:)🤍
دورت بگردم  خداروشکر کن بیشتر از این ازت عمرتو نگرفت خداروشکر کن که الان رفت و مطلقه نشدی&nbs ...

اون هزار تا راه داره ..تازه کارشم‌شروع کرد حداقل ماهی‌۲۰ تومن. درامدشه.بهترین جای شهرم خونه داره یه ماشینش مونده اونم میخره...اون تازه اول راهه اون شروع شد من چی...

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه آدما مثل همدیگه نیستن  شما چشماتو بشور  انتخابت از روی احساس بوده نه عقل و منطق !!

به خدا من اول دوسش نداشتم هی‌میگفتم‌چیه تموم میکنم باهاش اصلا نمیدونم چی‌شد... وی شد یهو دیدم‌دیگه‌نمیشه جدا شد

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
اون هزار تا راه داره ..تازه کارشم‌شروع کرد حداقل ماهی‌۲۰ تومن. درامدشه.بهترین جای شهرم خونه داره یه ...

فک کردی موفق میشه ؟

🤣🤣🤣اتفاقا بهتر خدا بیشتر میزنتش 

غصه نخور دختر این ضعیف بازیا چیه

پاشو پاشو 

ما دخترا احساساتمونو بذاریم کنار هیچکی نمیتونه اذیتمون کنه و آسیب بهمون برسونه 

به خدا من اول دوسش نداشتم هی‌میگفتم‌چیه تموم میکنم باهاش اصلا نمیدونم چی‌شد... وی شد یهو دیدم‌دیگه‌ن ...

وابستگی پیش اومد !!!

مطمئن باش حست وابستگیه محضه

نمیدونم دیگه به کی‌میتونم از این به بعد اعتماد کنم... من ۲۶ سالمه مگه به دختر ۲۶ ۲۷ ساله‌میشه گول بخ ...

حق داری ولی بدون همه بد نیستن و برو پیش روانشناس و بگو کجارو اشتباه رفتم و دقت نکردم میدونم سخته ولی با یاداوری دوباره اش که فقط خودتو ناراحت کنی فایده نداره