2777
2789
عنوان

ادکلن عالی میخوام

66 بازدید | 6 پست

بین تمام کالا ها به طور ویژه ای علاقه به ادکلن دارم...😍

یه ادکلن جدید و اصل (به جز بلو شنل ، تام فورد و بلک) 

تا ۳ میلیون مشکلی نیست...

فقط بوی ادکلن دیوونه کننده باشه...😍😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی پیجها ادوکلن های اصل ولی در سایز مینی دارن ازونجا بخر چنتا بعد که پسندیدی فول سایزش رو تهیه کن من گرلن و میس دیور رو دوست دارم المپیا هم زمستون میزدم پارتنر سابقم میگفت بوش منو دیوونه میکنه حالا نمیدونم شما خوشت بیاد یا نه 

رنجر مردونه عالیه....

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
اصلشو کجا گیر بیارم؟ تند ، آروم ، تلخ ، شیرین؟

شیرین هست خنک. اصلش رو میتونی تو عطر فروشی هایی که عطرای خوب دارن پیدا کنی. البته من دیروز رفتم بگیرم گفت یه مدته نیست .اگه بتونی پیدا کنی عالیه . تانشوری عطرش نمیره