2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال باش

تا زمانی ک اصرار کنی اون نمیبینه

منم ی مدت اصرار میگردم و شوهرم نمیدید

ولی بعد ک بیخیال شدم خودش فهمید...

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
بیخیال باش تا زمانی ک اصرار کنی اون نمیبینه منم ی مدت اصرار میگردم و شوهرم نمیدید ولی بعد ک بیخیا ...

خب مشکل من اینه اونا جلوی خانوادم خودشونو پیغمبر جلوه میدن بخاطر همین نمیتونم شوهرمو قانع کنم

خانواده شوهر منم اینجورن هردفعه میری یه بامبولی درست میکنن.بهش میگم دیگه نریم خونشون میگه نمیشه که چقد تنها بمونیم تو خونه میگم میری که حرف نمیزنن بعدا میگن زنت کم حرفه حرف نمیزنه وفلان منم ب شوهرم گفتم بگو همینه که هست میگه اینجوری بگم میگن میایم خونمون دیگه گفتم بدرک فکر کن مردن

مشکل منو داری؟من هزار بار بهش ثابت کردم که کثافتن اما باز باهاشون  بهتر میشه

اره ولی میگه نه خوبن زبونشون اینطوره . خب زبونشون جزو خودشونه . امیدوارم یه روز که خیلی دیر نشده بفهمه . من که اصلا حرف نمیزنم در باره ی خانوادش