اولا من همجنس خودمو نمیکوبم چه شاغل باشه چه نه زنه و موجودیت دنیا به خاطر وجوده اونه...اما این یه انتخابه ...یکی برگشت گفت شاغلا اعصاب ندارن و مجبورن کار کنن سخت در جهل مطلقی دونه ب دونه زن بهت معرفی میکنم که اگه بخواد صدها مثل تو رو میخره و آزاد میکنه ولی شاغله اصلا شما کجای دنیا دیدید بگن استقلال مالی بده و همین که شوهر کردیم باید ماهانه بگیریم خوبه؟ خانه داری و.ماهیانه گرفتن بقیه اصلا ب من مربوط نیس ولی همجنساتون که دارن تو اجتماع حضورشونو پر رنگ تر میکنن که جامعه زن راحت تر زندگی کنه رو هل ندین عقب...اون زن معلمه بچه هاتونه اون زن فعال حقوق زنانه.دکتره زنانه اصلا فروشنده مغازه ای هست ک شما برای خرید راحت تر باشین
ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
پولی که خود ادم در میاره صد برابر لذت بخش تر از پولیه که همسرت از حقوقش بهت میده
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌
عموما زنایی ک با انتخاب خودشون شاغل میشن، اعصاب اروم تری دارن، چون هدف دارن. خونه دار بودن هم بد نیست اگر انتخاب طرف باشه
اون دیگه چ بیسواد بوده ک همچین حرفی زده
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊