2777
2789
عنوان

درباره اون خانومی که گفت زن بهتره شاغل نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قسمتی که گفتید صدتامثل تو رو بخره و آزاد کنه خیلی بد بود

مگه یه خانم حیوون یا برده است که بخرن و آزادش کنند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بارها و بارها اینجا بحث شاغلا و خونه دارها بوده شاغلا از محاسن خودشون میگن خونه دارام از محاسن خونه ...

بخدا تو همون تاپیکم هیچ کس بی احترامی نکرد و نطر میدادن تا وقتی عقده ها باز شد

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

فک میکنم شاغل یا خانه دار بودن یک زن موضوعی خیلی خصوصیه و بستگی به روحیات شخص داره و نمیشه گفت صرفا بده یا خوبه هر کدوم مزایای خودشو داره و در جواب اون دوست عزیزی که گفته خانومای شاغل اعصاب ندارن قطعا بخاطر فشاری کاریشون هستش و قطعا وظیفشون از یک زن و یک مادر و یک همسر بیشتر هستش 

از حسادتشونه ک خودشون نتونستن شاغل بشن

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

دقیقا باهات موافقم

این خودمونیم که خودمونو از بقیه عقب میندازیم. خودمونو دست کم میگیریم. من خیلی خانومارو دیدم که از صد تا مرد بهتر کار میکنه به خونه زندگیو همه چیشم میرسه.

اونوقت میگیم چرا همه جا مرد سالاره. همجنسای خودمون باعثشن دیگه

یادم بماند که من تنها نیستم. ما یک جمعیتیم که تنهاییم!

تو این اوضاع اقتصادی مرد و زن باید حامی هم باشن و هر دو شاغل 

همونی که تموم شد و هیچکس نخواست آغازش کنه دارم فکر می‌کنم کجا برم که هیچکس نباشه ...تیکر مال بارداری نیست😅                                                      

دختر عمه ام خانه داره 

اون روز میگفت وای فردا خیییلی کار دارم قراره ماست درست کنم:/ 

بعد خواهرم ک شاغله واقعا موند ماست اخه؟سر شلوع؟ والا خاهر منکه شاغله آخر شب شیرشو داغ میکنه میزاره ماست شه اینم ۵ مین 

انقد کار و برای خودشون سخت میکنن 

کسی ک شاغله ک از کارای خونه به دور نیست 

اونم هم خانه داری می‌کنه هم بچه داری همم کار میکنه :/

باریکلا

یه چیز بگم

اونایی که میان میگن شاغل بودن زن چیز بدیه

مطمعن باش آرزشون شاغل شدن بوده ولی یا شوهر نزاشته که شاغل شن یا عرضه نداشتن و به آرزوشون نرسیدن بخلطر همین الان عقده هاشونو اینجور جاها خالی میکنن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی