2777
2789

اینترنت داخلی رو فعال کرده بودم

حالا هر قدر کد اینترنت بین المللی رو‌  میزنم فعال نمیشه،چه کنم؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
اینترنت بین المللی رو واسه چی میخوای اکتیو کنی ؟ کلی نتت رو میخوره دلیلش رو بگو تا بهت توضیح بدم

خب به‌خاطر کلاس پسرم غیر فعالش کرده بودم حالا میخوام برگردونم به حالت اولیه،نمیشه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه اول نیست 

بارها این شکلی غیر فعال و بعد فعالش کردم.امروز درست نمیشه و میگه در هر ۲۴ ساعت فقط یک طرح مجازه

خو میدونم

کلا باید همیشه غیر فعال باشه،مگه اینکه مثلا مسافرت خارج از کشور بخوای بری با گوشیت

چون نت زیاد مصرف میکنه

اما در هر صورت اینطوری میکنی فعال یا غیر فعالش کنی

اگه ایرانسل داری برو توو برنامه ی ایرانسل من از اونجا اپشن داره واسه این داستان

اگه همراه داری برو توو اپ همراه من

ب همین راحتی

Hiraad
خو میدونم کلا باید همیشه غیر فعال باشه،مگه اینکه مثلا مسافرت خارج از کشور بخوای بری با گوشیت چون ن ...

ایرانسل من لازم نیست

کد داره

هر بار کد رو‌می زدم فعال میشد حالا ایندفعه فعال نمیشه

ایرانسل من لازم نیست کد داره هر بار کد رو‌می زدم فعال میشد حالا ایندفعه فعال نمیشه

میدونم کد داره

همه چی کد داره واسه سیم کارتها

منتها چون کدهای ussd  هستن،بعضی وقتا قاطی میکنن،اما از داخل اپ راحت انجام میشه

واسه همین گفتم

Hiraad
میدونم کد داره همه چی کد داره واسه سیم کارتها منتها چون کدهای ussd  هستن،بعضی وقتا قاطی میکنن ...

ممنون