سلام دوستان من پسرم۲ماهشه ۴۰روز اول شیرخودمو خورد ولی بعدش من بیمارستان بستری شدم دیگ به شیرخشک عادت کرد اولش آپتامیل۱میخورد ک هم استفراغ میکرد و هم یبوست بود بعدش نان دادم اونم دوروز اول یبوست نشد بعدش هم استفراغ بود وهم یبوست الانم که ببلاکARمیدم استفراغ نمیکنه ولی یبوسته خیلی زور میزنه اذیت میشه گلیسیرین هم میگن تنبلی روده میاره راه حل دارین بگین توروخدا بچم خیلی اذیت میشه
ببین از عطاری فولیس بگیر دم کن بده بخوره ضرر نداره بعدم شکمشو باروغن زیتون بمال یکم پاهاشو جمع کن توشکمش بالا نگه دار پی پی میکنه دخترمنم اینطور بود با همین روش پی پی میکرد بعدم شیرخشکشک یکم رقیق درست کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم نی نی من ی بار ۹ روز دستشویی نکرد آخر سر بهش یک قاشق چایخوری روغن زیتون دادم یک ساعت نشد شکمش کار کرد پسرم تقریبا اون موقع ۲ماهش بود شیرخودمو میخوره