2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

102 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من پسرم۲ماهشه ۴۰روز اول شیرخودمو خورد ولی بعدش من بیمارستان بستری شدم دیگ به شیرخشک عادت کرد اولش آپتامیل۱میخورد ک هم استفراغ میکرد و هم یبوست بود بعدش نان دادم اونم دوروز اول یبوست نشد بعدش هم استفراغ بود وهم یبوست الانم که ببلاکARمیدم استفراغ نمیکنه ولی یبوسته خیلی زور میزنه اذیت میشه گلیسیرین هم میگن تنبلی روده میاره راه حل دارین بگین توروخدا بچم خیلی اذیت میشه

ببین از عطاری فولیس بگیر دم کن بده بخوره ضرر نداره بعدم شکمشو باروغن زیتون بمال یکم پاهاشو جمع کن توشکمش بالا نگه دار پی پی میکنه دخترمنم اینطور بود با همین روش پی پی میکرد بعدم شیرخشکشک یکم رقیق درست کن

خاکشیر رو بعد از شستن تو اب داغ و یدونه قند شیرین کن بعدش از صافی ردش کن ولرم که شد یه دو تا قاشق چای خوری بده بخوره

تو یه روز دو سه بار بده ایشالا که خوب میشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نی نی من ی بار ۹ روز دستشویی نکرد آخر سر بهش یک قاشق چایخوری روغن زیتون دادم یک ساعت نشد شکمش کار کرد پسرم تقریبا  اون موقع ۲ماهش بود شیرخودمو میخوره

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
ببین از عطاری فولیس بگیر دم کن بده بخوره ضرر نداره بعدم شکمشو باروغن زیتون بمال یکم پاهاشو جمع کن تو ...

ممنون فردا حتما تهیه میکنم الان انقدر زور میزنه بعدش گریه میکنه الهی بمیرم براش😔

باشه الان میدم مرسی❤خداکنه جواب بده

نگران نباش چون استرس مادر هم به بچه منتقل میشه

اگه خاکشیر هم داری امتحان کن منم به بچه هام تا دو سه ماهی میدادم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
ضرر نکنه یه وقت؟؟؟

منکه دوسه بار ب پسرم دادم خیلی خوب بوده زودی شکمش کار کرده یک قاشق چایخوری مثلا بازم مونده ب خودت عزیزم 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان