2777
2789

پارسال سال اولی بود که درکنارهم بودیم کلییییی برنامه چیدم کادو گرفتم دسته گل پول درست کردم شام دعوتش کردم کیک گرفتم اصن کلیییی هزینه کردم کلی خوش گذشت قشنگ نزدیک ۶ ۷ تومن هزینه کردم دسته گل ۲ تومنی کادوش ۳ تومن اینا شد حالا باکیک و تزئینات دسته گلش که دیگه نزدیک ۷ تومن ایناشد

اما اولین تولد من که باهم بودیم فقط یه کیک دونفره گرفت با یه دسته گل که دوتا شاخه گل رز داشت همین🫤  وقتی وارد شد عکس العملامون👇

شوهرم اون لحظه😍

من اون لحظه🫩

اصن اعصابم خورد شد نکرد یه کادو بهم بده

چندروز بعد گفتم عزیزم چراکادو ندادی من منتظر بودم  صداشو بردبالا گفت نمیبینی نداااااارم و فلان 💔 داشتا میدونستم داره😏

خلاصه چند روز دیگه تولدشه و اصلا برام مهم نیست چون اون ارزش قائل نشد برام منم مثل خودش میشم🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نفهمه ؟

گل آخه به کارشون نمیاد برای همین متوجه زیبایی و ارزشش نمیشن من میخرم براش ولی یه شاخه اونم خودم روزی چهل بار بوش میکنم 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

مرد چه میفهمه گل چیه آخه حالا دسته گل خریدی براش

چرا نفهمه اتفاقا خیلییم میفهمه من واسه شوهرم یه شاخه گل گرفتم کلیی خوشحال شد مگه فقط ما خانم ها عاشق گل هستیم؟اونا دل ندارن مگه؟

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بلاخره یادش بوده اهمیت داده حتماً که نباید کادو بده چرا زندگی را به خودتون زهر میکنید از کاه کوه می‌سازید 

اگر خرجت نمی‌ده احترامت نمیذاره وسایل و خوراکی خونه تامین نمیکنه وارد جنگ بشو نه سر کادو 

من نمی‌دونم چرا شماها که بالغ نیستید ازدواج میکنید 

منم شوهرم داره ولی هزینه نمیکنه 

منم بر اساس توان و وسعم براش ارزش قائل میشم

مثلا پارسال شوهرم واس تولدم ی باکس گل و یه کیک گرفت همین . من براش کاپشن خریدم ☹️☹️

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

به نظرم حذفش نکن بینتون سردی میاره همون شام خوب بپز یه کیک بگیر یا دسته گل یا یه کادوی کوچیک اینکه که کادو بگیری و حساب کتاب کنی و منتظر تلافی باشی خوب نیست تو هم زیاده روی نکن که نخوره تو ذوقت