2777
2789
عنوان

خاطره زایمانم بخوناش بیان....😀

358 بازدید | 27 پست

از اولش میگم دوسال ازازدواجم گذشته بود که بر اساس گیر دادنای اطرافیان و اینکه واااای دوسال جلوگیری کردی و دیگه بچت نمیشه ترس به دلم انداختن که یدونه بیار دیگه نیار ...با یه بار اقدام حامله شدم خداروشکر یادش بخیر انگار اورست رو فتح کرده بودم خیلی خوشحال شدم اون شب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ از قبل تایپ نکردی تابریم تاپیک بعدی😂

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

منولایک کنید فقط 5نفر نه بیشتر!

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

از بعد اون شب تازه فهمیدم حاملم بابادیگه یه ترسی به دلم افتاد که خدا نصیب هیچکس نکنه روز زایمان برام تبدیل شده بود به روز مرگم از ترس زایمان و استرسش یه هفته کامل فقط پنج ساعت خوابیدم