2789

چطوریه‌من‌تاحالا استفاده نکردم.

من دسته‌مبل هام رنگش روشنه بعد ی حالت رنگش تیره شده ایا جواب‌میده‌؟؟

خود مبلام خیلی تمیزه تشکه هاشم که خودم‌درمیارم میشورم 

ولی فقط دسته هاش شامپو فرش کشیدم پارسال ولی انگار دوباره برگشت 

حالا نظرتون چیه ؟؟؟اسپری بزن بعد باید ابر بکشی مثلا ؟خشک‌کردن میخاد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جارو برقیت چیه اگر از این مدلای که اب رو جمع میکنه دسته مبلت رو محکم بکش با حالاهر چی بعد چرکت رو با لوله جارو برقی محکم بکش تا جمع بشه و اینجوری تمیزه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اسپری چند منظوره اگه روشنه دامستوسم بزن سریع با دسمال خیس پاک کن بعد جارو برقی بکش روش ک چرک تو خورد ...

اسپری چند منظوره دامستوس بخرم؟

بعد اسپره کنم و با ابر بکشم و بعد جارو کنم درسته؟؟

جارو برقیت چیه اگر از این مدلای که اب رو جمع میکنه دسته مبلت رو محکم بکش با حالاهر چی بعد چرکت رو با ...

نه فکر نکنم ازین‌مدلا باشه جاروبرقی ام 

ولی اره سر همین گفتم بدم مبل شویی بیاد ولی اخه فقط دسته است گفتم‌بیخودی ۳۰۰ تومن‌باید بدم 

نه فکر نکنم ازین‌مدلا باشه جاروبرقی ام  ولی اره سر همین گفتم بدم مبل شویی بیاد ولی اخه فقط دست ...

نه بابا زیاد گفته من دوتا فرش ۱۲ متری دادم شست دونه ای ۹۰ تومن 

از تو دیوار بزن مبل شویی بیشتر از صد تومن نباید بگیره  بگو فقط دسته است 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اسپری چند منظوره دامستوس بخرم؟ بعد اسپره کنم و با ابر بکشم و بعد جارو کنم درسته؟؟

اگه روشنه دامستوس بزن 

اگه روشن نیست اسپری چند منظوری اتک بایه دستمال محکم پاک کن روشو بعد یه دستمال نم دار بکش بعد یه دستمال خشک

بعد جارو برقی

نه بابا زیاد گفته من دوتا فرش ۱۲ متری دادم شست دونه ای ۹۰ تومن  از تو دیوار بزن مبل شویی بی ...

چه‌خوب بابا اینجا ۱۲ متری ۱۲۰ و ایناست بعد دوستم داد انقدر با فرچه گنده ها زیر دستگاه محکم چرخیده بود روش که تا چند وقت تارو و پود فرشش جاش گرد گرد مونده بود بیچاره انقد زشت شده بود که ....

مبل هم از دیوار قیمت گرفتم زیز ۲۰۰ نمیان اصلا 

اخه من تازه عروسم مبلام تمیزه دسته هاش رنگش یکم برگشته گفتم خودم ی حرکت بزنم 

خونه ی مامانم مهمون اومد و بچه کوچیک داشت و این بچه روی مبل مامانم که پارچه اش هم کرمه،کاکائو مالید   همون لحظه مامانم با این اسپری های سیف رو مبل زده و بعد محکم با دستمال خیس کشید روش و لکه رفت. حالا این کارو بکن و اگه نرفت باید بگی از بیرون بیان مبل هارو بشورن  

از وقتی اومدی همه فصلها برام بهاره!