2789
عنوان

علائم حاملگی

65 بازدید | 18 پست

دوستان امروز موعودمه ولی تا الان چیزی نیومده .. از چند روز قبل از بوی گوشت حالم بد میشد و وقتی گوشت میخوردم انگار ک خامه.. بعد حالت تهوع شروع شد چن روز تهوع داشتم که خود به خود رفع شد.. صورتم شفاف شده.. و چند روزه که دل درد پریودی شدید دارم و لگن درد دارم و پهلو درد.. ماه های قبل اصلا درد نداشتم من کلا درد پریودی ندارم.. بعد ترشح هم دارم که ببخشید کش داره ینی حاملم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمال زیاد آرهچرا جلوگیری نکردی؟؟؟

اخه اقدامم عزیزم نزدیک سه ساله اقدامم که نمیشه ذخیره تخمدانم خیلی پایینه چهارماه پیش هم حامله شدم ک متاستفانه وقتی رفتم سونو قلب گفتن بارداری پوچه باید سقط کنی

چی بگم هر جور خودت صلاح میدونی آخه علائم بارداری و پریودی شبیه همه

اره

فردا صبح بی بی میزنم پناه برخدا ک مثبت بشه

فقط میخواستم ببینم کسی مثل من بوده با این علائم باردار بوده باشه

اگه روبیکا داری یه گروه دارم با همین موضوعات آیدیمو میزارم بهم پیام بده توجمع خانما باشی واز تجربات همدیگه استفاده کنیم

Barabaraa@

کلوب مامانهای منتظر و باردار! اگر دوست داری در این مسیر کنارت باشیم، برای دریافت لینک به آیدیم در روبیکا پیام بدین Barabaraa@

اخه امروز روز موعدمه مشخص میشه؟؟ داروخانه گفت باید یه هفته بگذره البته من حاملگی قبلیم ک سقط شد روز ...

آره معمولا مشخص میشه مگر اینکه دیر لانه گزینی انجام شده باشه

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
آهانمبارکا باشه.ان شاا... این بار واقعی باشه.سه سال؟؟چه اراده ای داشتی

اره چیکار کنم خیلی بچه دوست داریم شوهرمم کم کم داره ناامید میشه خیلی نگرانم همه خانومای اطرافمون دوست و اشنا و اقوام حاملن بجز من