2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل بچه دار و بی کس بیان کمک🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 57 پست
اون هیچ کاری نمی کنه. 

این دیگه کاملا بستگی به روش شما داره. واقعا دلیلی نداره مادرتون به خاطر زندگی شما به زحمت بیفتن. این زندگی شما دوتاست و خودتون دوتایی باید درستش کنید

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
هرگز فکر نکن که مردها میزارن پول زن مال خودش باشه. مدام در حال باج گرفتن از زنهای شاغل هستند. 

من شاغلم و همیشه پولام رو برا خودم طلا یا زمین خریدم تازه از شوهرمم پول میگیریم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون هیچ کاری نمی کنه. 

خب شما هم پولتو نیار تو زندگی 

بزار حساب‌کار دستش بیاد

ی مدت اصلااااا کار خونه نکن بزار خونه رو گند برداره تا ب خودش بیاد

اینقدر این مردارو پرو نکنید خواهشا

یعنی زن شاغل هم باید پولشو بیاره تو زندگی هم عمده کارای خونه هم رو دوشش باشه؟ بعد حس بد ندارن چون خ ...

شوهر من میگه  بخاطر کارته تهرانیم. وگرنه می رفتیم روستا زندگی می کردیم

کارت چیه؟ حتما حقوقت خوبه که سخته دل کندن ازش... هرچند آدم دیگه عادت میکنه به کار بیرون و درآمدش

اره. بد نیست. با رشته م ارتباط داره. درامدم و احترامم اونجا سطح بالاست. 

وقتی میام خونه همش حس بدی دارم 

خواهش در ضمن یه چیزه دیگه از این جارو دسته بلندا که با خاک اند ازش هست بخر هم اشغال میریزه زودی ...

دقیقا من همیشه با اون نظافت میکنم خونه زود تمیز میشه حتی جارو شارژی دسته بلند دارم به اندازه این برام کارایی نداره