2777
2789

سلام. من شاغلم. شوهرم هیچ کمکی بهم نمی کنه. مدام فقط میگه نرو سر کار. خانواده م از م دور هستن. خودم هستم با یه پسربچه 2 سال و هشت ماهه. 

پسر بدی نیست اما تمام وقتمو می گیره. 

کارم هم سنگینه و دوستش دارم. 

امروز همسایه مون کلی بهم نصیحت کرد برای تمیز کردن خونه و رسیدن به خودم. 😅

بنظرتون چکار می تونم بکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای یبار یا دوهفته یبار یکیو بیار خونه رو تمیز کنه، همونم ک اومد تمیز کنه بگو بچه رو چند ساعت نگه داره ( قابل اعتماد باشه) بعدش برو اراشگاه برو بیرون خلاصه ب خودت برس

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

یه مدت برو پیش یکی از فامیلات که باهاش راحتی یا مامانت بمون تا بفهمه که داری چیکار میکنی براش حساب کار دستش بیاد منم شوهرم اینجوری بود اینکار رو کردم جواب داد الان شوهرم کارخونه داره کار میکنه خدا رو شکر😀😀🙏

من خودم شاغل بودم ول کردم کارمو البته الان باردارم ولی چیزی که باعث شد کارمو ول کنم این بود که میدیدم همکارم بچه هاش بخاطر نبودن مادرشون دارند ضربه میخورند و فقطم دلیلش نبود مادر بود بااینکه پدرشون بود تو خونه ولی اگه کارت سبکه و تایمش کمه مثلا معلمی چیزی هستی فرق داره من تایم کاریم زیاد بود تا 7شب بود از 11ظهر