2821
2789
عنوان

وای بخدا دیگه خستم بریدم

211 بازدید | 15 پست

یک ساله هی چله هی چله هیچ خواستگاری نیومده همه دختترا فامیل داره براشون خواستگار میره اح اونا یی ک ازم کوچیکتر بودن حتی خستمه دیگه از دعا بریدم ۲۵سالو نیممه  ارشدم دارم دیگه حوصلم سر نره میخام برم دکترا 

شفای همه ی مریضا صلوات

😕😕

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

25که سنی نیست عزیزم تا سی وقت داری من الان استانه سی سالگی ام یکم نگرانم ولی برای تو زوده الان پسرا تازندگیشونو جمع کنند میشن سی ساله و کسی طبعا ازدواج می کنند چهارسال اینا کوچکتر که یعنی تو. هدف باز شدن بخت نیست خوشبخت شدنه❤❤

عزیزم این دعا رو بخون 

رَبَنا هَب لَنا مِن ازواجِنا و ذُریتِنا قُره اَعیُن واجعلنا لِلمُتَقینَ اماما 

این دعا واسه اینه که ان شاءالله همسر خوب گیرت بیاد 

خانومای متاهل هم میتونن بخونن شنیدم که باعث میشه علاقه تون به همسر و فرزندان زیاد بشه (تو آیه میگه پروردگارا همسر و فرزندانم و نور چشمم قرار ده) کلا دعای خوبیه 

آیه قرآن هم هست الان یادم نمیاد کدوم آیه ست بزنین اینترنت 

براي امضات صلوات ميفرستم عزيزم.الهي به بهترين شكل به خواسته قلبيت برسي ولي به نظر من جاي اينكه بشيني اعصابتو خورد كني تا پيدا شدن يه فرد مناسب سعي كن پيشرفت كني چه تو تحصيلات آكادميك چه شغل 

2825
2823
2791
2779
2792