2777
2789

اگه اره لطفا میگین که چی دارین و راضی هستین یانه ؟ 

تلویزیون و لباسشویی دوو مسب به الجی چجوریه ؟

من الجی دارم راضیم شاید عوض کنم دوو بگیرم

مادربزرگم داره لبسشویشو به گفته خودش ناراضیه میگه کاش ال جی میگرفتم

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟چن ساله داری عزیزم ؟میگن تلویزیونش پنلش کیفیت کدر داره ؟درسته یا نه؟

برا ما که خوبه شش سالی میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مادربزرگم داره لبسشویشو به گفته خودش ناراضیه میگه کاش ال جی میگرفتم

عععع  منم لباسشوییم الجیه خسلی راضیم ولی میخوام اگه دوو هم خوب باشه عوض کنم ...

اخه میخوام از جایی قسطی بگیرم فقط دوو و اسنوا داره

عععع  منم لباسشوییم الجیه خسلی راضیم ولی میخوام اگه دوو هم خوب باشه عوض کنم ... اخه میخوام از ...

خیلی صدا میده دوو

ماعم ۱۰ ساله ال جی داریم واقعن عالیه

اسنوا فک کنم بهتر باشه اخه داییم داره چیزی نکفته

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
شما داشتی عزیزم ؟از چیش ناراضی؟

آره.تصویرش معمولیه صداشم کمه کیفیتشو دوس نداشتم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم