2777
2789
عنوان

اگر قسم بخوری

167 بازدید | 20 پست

بچه ها من سهمیه 25 درصد دارم بعد یروز داشتم با بابام بحث میکردم یهو گفتم بخدا من سال دیگه ازسهمیم استفاده نمیکنم بچه ها الان پشیمون شدم میخوام استفاده کنم اما این قسمی ک شکوندم روچیکاکنم خیلی اعصابم خورده عذاب وجدان دارم کسی بوده قسمی بخوره و بشکونه؟ مشکلی براش پیش نیومده بود؟اخه من یبار قسمی خوردم و شکوندم وکارمای اون قسمو تو زندگیم دیدم

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  

توبه کن کفاره اش رو بده . در مورد نحوه دادن کفارش هم از مرجع تقلیدت سوال کن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه کن کفاره اش رو بده . در مورد نحوه دادن کفارش هم از مرجع تقلیدت سوال کن

اخه من قسمی ک شکونده بودم نیت کردم کدر اینده نصفه از حقوقمو بدم به بچههای بیسرپرست و بد سرپرست اما   هنوز یکماه نشد من کارمای قسممو تو زندگیم دیدم  میترسمتا دادن کفاره کارماشو ببینم

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان