2777
2789

بچه ها من منابع تخصصی و عمومی رو دارم. 

میخوام واسه هر کتاب یه هفته زمان بذارم و در کنارش یه درس عمومی هم بخونم و در پایان هفته هم تست بزنم. 

بنظرتون خوبه؟! تقریبا روزی 5 الی 6 ساعت هم صرف خوندن کنم. 

ضمناً کتاب تخصصی ام در پایان هر فصل خودش تست داره که اونا رو هم میزنم. 

لطفا راهنمایی امم کنید، چطور بخونم که انشالله شانس قبولی ام افزایش پیدا کنه؟! 

احتمالا 2 تا 3 ماه هم زمان برای خوندن دارم 

5 تا کتاب تخصصی و 3 تا عمومی میخونم.

🌼من 23 سالمه و کارشناسی آموزش ابتدایی خوندم و شهرستان هستم ( منطقه نسبتا محروم) 

و در مدرسه غیر دولتی هم معلم هستم. 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم چند تا جزوه ادبیات و دین و زندگی و آی سی دی ال از نت دانلود کردم  و خوندم...

قبول شدی؟؟؟ چقد زمان گذاشتی برای خوندن؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
سايت ايران استخدام رو دنبال كن هم منابع داره هم توي كامنتهاي مربوط ب ازمونهاي گذشته كاربرا منبع معرف ...

آره اتفاقا نگاه کردم اما خییییلی شلوغ پلوغ بود خیلی سردرگم شدم🤦‍♀️ الان برنامه ای که خودم چیدم، بنظرت خوبه؟؟ 

نه لیاقت نداشتن خاک برسرها لیاقتشو همون سهمیه دارهای بیسواد بود ان شاء الله شما قبولی گلی

ممنون عزیزممممم، لطفا برام دعا کن🙏😍

آره اتفاقا نگاه کردم اما خییییلی شلوغ پلوغ بود خیلی سردرگم شدم🤦‍♀️ الان برنامه ای که خودم چیدم، بنظ ...

نه يكمي وقت بذار پيدا ميكني چي بچيه

من دو سال پيش ب يكي از دوستام كمك كردم از طرق اين سايت خيلي خوب بود

اون صفحه هايي ك خوب بود لينكش كپي كن نگه دار بعد دوباره همونا رو برو

راستش من رشته شما رو اطلاع ندارم 

نه يكمي وقت بذار پيدا ميكني چي بچيه من دو سال پيش ب يكي از دوستام كمك كردم از طرق اين سايت خيلي خوب ...

ممنونم عزیزم 💐🙏

سلام عزیزم ...من سه ماه تمام روزی نه ساعت بکوب خوندم ...برنامه شما رو خودت می دونی که خوبه یا نه ...دو چیز مهمه ..اول اینکه خیلی عمیق و کامل بخونی ..دوم اینکه تو سایت ای استخدام هم بري ...خیلی کمکت می کنه ...یک کاربری هم با من قبول شد به اسم بانوز .از او هم کمک بخواهید ..

ان شاءالله که قبول بشی.

سلام عزیزم ...من سه ماه تمام روزی نه ساعت بکوب خوندم ...برنامه شما رو خودت می دونی که خوبه یا نه ... ...

ممنون عزیزممممم 💐