2777
2789
عنوان

بندرعباس

322 بازدید | 18 پست

من بندرم می خواستم برم سفر یه عده میگن وسایل خونه خراب میشه باید اسپیلت روشن کرد رخت خواب رو نگاه کرد و این جور چیزا بندریا عزیز چند روز میشه رفت مسافرت وسایلم خراب نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله خالم اینا و دختر دایی و دختر خالم بندرن.هیچ وقت یادم نمیاد کمتر از یک ماه خونه ی مامانم مونده ...

یعنی کسی به خونه سر نمی زد راستش خواهرم شدهرش ماموریته هرچی میگیم بیاخونه میگه وسایلم خراب میشه

یعنی کسی به خونه سر نمی زد راستش خواهرم شدهرش ماموریته هرچی میگیم بیاخونه میگه وسایلم خراب میشه

نه کسیو نداشتن که بره سر بزنه.اخرین بار یادمه دختر داییم ۵۳ روز اونجا موند.البته اونا همشون خونشون اپارتمانی بود شاید ویلایی فرق داشته باشه.