2777
2789
عنوان

عسل و سیاهدونه

2919 بازدید | 67 پست

سلام خانما من عسل و سیاهدونه مصرف میکنم واسه باردار شدن فروردین اول ماه پریود شدم دوباره سی فروردین پریودشدم اینسری که بازم عسل و سیاهدونه خوردم هنوز پریود نشدم ممکنه الکی عقب بندازه با عسل و سیاهدونه؟همش فکرمیکنم پریودشدم ولی هیچی نمیبینم علایم دیگه ای ندارم علتش چیه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باردار باشید

امکان داره؟؟با عسل و سیاهدونه امکان عقب افتادن الکی هس یانه فقط در صورت بارداری؟؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

به من گفتن سیاهدونه و آسیاب کنم با عسل مخلوط کنم روزی 1 ق غ خوری برای دفع سنگ کلیه بخورم

شنیدین شما؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بی بی چک بزن انشالله ک بارداری 😍

واقعا میشه؟؟؟اخه علایم ندارم

با عسل و سیاهد ونه پریود عقب نمی‌افته. شاید بارداری حتما بی بی چک بزن .

جدی عقب نمیفته؟؟تا پونزده پریود خوردم بعد قطع کردم

به من گفتن سیاهدونه و آسیاب کنم با عسل مخلوط کنم روزی 1 ق غ خوری برای دفع سنگ کلیه بخورم شنیدین شما ...

اره عزیزم ولی من سیاهدونه درسته رو عسل میزدم

سلام چطوری خوردی به منم یاد میدی؟برای چی خوبه؟

سلام واسه تنبلی تخمدان می‌خوردم یه قاشق غذاخوری عسل روش سیاهدونه میریزم ناشتا یکی هم قبل خواب میخورم

به من گفتن سیاهدونه و آسیاب کنم با عسل مخلوط کنم روزی 1 ق غ خوری برای دفع سنگ کلیه بخورم شنیدین شما ...

بله. من خواهرم متخصص طب سنتیه. شوهرم دو تا غده داره که دارن تبدیل به سنگ کلیه میشن. خواهرم گفت بخوره

اره خیلیا علامت ندارن  خیلیا هم موعدشون لکه بینی قهوه ای داشتن  انشالله ک بارداری

من فقط روز12یا13سیکل لک قهوه ای دیدم کلا3بار اقدام داشتم دوبار قبل لک یبار یه هفته بعدش