فاطمه۱۹۹۹لطفی مدیر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1443 عنوان 💸💸💸💰میخوام کارت بکشم نمیدونم چن تا صفر بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 26158 بازدید | 38 پست کلا قاطی میکنم..چجوری یاد بگیرم😑😑 🐣💫🦄🌈 1400/02/31 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخاطب_خاصم_خدا_۲ عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 ببینین منم یادگرفتم😂 مثلا۲۵هزارتومن میشه ۲۵۰۰۰۰ اره اینجوریم خونده میشه به ریال دویست و پنجاه هزار ریال یعنی ۲۵ هزار مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
دلگیرم_از_خودم عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 147 عزیزم منم اوایل مغازه داشتم بلد نبودم کارت بکشم الان دیگه یاد گرفتم وای منم همیشه ازکارت کشیدن وحشت دارم گیج میشم هرموقع شوهرم میگه بیابرات مغازه بزنم به خاطرکارت کشیدن اززیرش درمیرم میگم نه خوشم نمیاد😂 چهارمین کاربریمه مامان سه تاوروجکم
دلگیرم_از_خودم عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 147 اره اینجوریم خونده میشه به ریال دویست و پنجاه هزار ریال یعنی ۲۵ هزار ممنونم😚 چهارمین کاربریمه مامان سه تاوروجکم
مخاطب_خاصم_خدا_۲ عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 وای منم همیشه ازکارت کشیدن وحشت دارم گیج میشم هرموقع شوهرم میگه بیابرات مغازه بزنم به خاطرکارت کشیدن ... الانم بلد نیستی کارت بکشی ؟ مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
دلگیرم_از_خودم عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 147 الانم بلد نیستی کارت بکشی ؟ الان اینجایک چیزایی یادگرفتم غرورم اجازه نمیدادبه شوهرم بگم بهم یادبده من بلدنیستم😂 چهارمین کاربریمه مامان سه تاوروجکم
مخاطب_خاصم_خدا_۲ عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 الان اینجایک چیزایی یادگرفتم غرورم اجازه نمیدادبه شوهرم بگم بهم یادبده من بلدنیستم😂 آخی عزیزمی منم مثله تو بودم خجالت کشیدن نداره هرسوالی داری بپرس گلم مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
دلگیرم_از_خودم عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 147 آخی عزیزمی منم مثله تو بودم خجالت کشیدن نداره هرسوالی داری بپرس گلم ممنون فدات شم میترسیدم مسخرم کنه😂الان کلی خوشحالم که یادگرفتم چهارمین کاربریمه مامان سه تاوروجکم
مخاطب_خاصم_خدا_۲ عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 ممنون فدات شم میترسیدم مسخرم کنه😂الان کلی خوشحالم که یادگرفتم 😘😘😘 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..