دخترم ۱۶ ماهه شده تازه. ولی هنوز راه نمیره. میگیره ب میز و مبل و اینا کل خونه رو میچرخه. مستقل هم می ایسته اما راه نمیره دو قدم میره میخوره زمین ... قطره ویتامین دی هم یازده هفتست ک میخوره ولی اوضاع فرق نکرده. دیگه میهوام ببرم پیش ی متخصص خوب. جایی رو سراغ دارید ک خوب باشه واقعا؟؟؟
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
عزیزم کاردرمانی برا اوناست که کلا نمیتونن رو پا بایستن یا مشکل نرمی استخوان و عضلات دارن. من میخوام ...
آزمایش بده یه چکاپ کامل ولی عزیزم همین که کمک میگیره راه میره جای نگرانی نیست پیش دکتر کودکان ببرید
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
آزمایش بده یه چکاپ کامل ولی عزیزم همین که کمک میگیره راه میره جای نگرانی نیست پیش دکتر کودکان ببرید
عزیز دلم ممنونم ... بدون کمک کاملا مستقل هم می ایسته. دو سه قدم میره میفته دیگه کلافه میشه باز همون چهاردست و پا میره. اصلا هم برتسویق و کمک من وقع نمیزاره
یکسال ورد کرده بودجوری بود که خواهرهام ترسیده بودن یه دفعه افتاد به راه افتادن