2777
2789
عنوان

چه غذاهایی تو بارداری خوبه؟؟؟

17175 بازدید | 15 پست
سلام دخمل های دیروز ومامانای فردا...تو حاملگی خوردن چه چیزایی خوبه؟؟دکتراتون چی میگن؟؟؟همشو واسه هم بنویسیم مثلا به من کندور خیلی
تاکید شد واسه مغز وحافظه است وهمین طور کنجد واسه موی پرپشت...شما چی میدونید ؟؟من هفته 9 هستم واس من دعا کنید من بعد یک مدت زیاد خحامله شدم(یکسال می خواستم نمیشد)واسه همین خیلی واسم ارزش دارهههههه
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
من بارداری دوممه............شیر ماست دوغ........عالیه........اب دریا جنوب چون 99 نوع املاح داره خیلی خوبه...........هههههههههه بچه رو بور میکنه...........من تجربشو دارم..........با اینکه من و همسرم تقریبا سبزه ایم دخترم موهاش تقریبا روشنه............مغز تخمه افتاب گردان........انبه.......ماءالشعیر بچرو تو ماه اخر تپل میکنه.............خرما صبور میکنه.......سبزی مودار میکنه.........اسفناج بروکلی انواع کلم..........سالاد خیلی بخور.....میوه خیلی بخور...........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نی نی رو برات نگه داره گلم
تو کتابا خوندم سبزیجات سبز رنگ خیلی خوبه خصوصا کلم بروکلی بخار پز شده
اگه کتاب 9 ماه انتظار لسلی روگان رو نخوندی بهت توصیه میکنم حتما بخونی خیلی کتاب جامعی هست در مورد هر چی که فکر کنی نوشته خودش پروفسوره و خودش دوقلو داره و همه جوره یه خانوم باردارو درک کرده
***تو دنیای منی اما به دنیا اعتمادی نیست***
میگو ممکنه حساسیت بیاره نخورین بهتره یعنی رو بچه خودتون هم متوجه نمی شین البته نمی گم ١٠٠٪ معمولا مادر نداشته باشه بچه نمی گیره اما کسایی که خیلی حساسن می تونن رعایت کنن
[خدایا شکر همه نعمتات]
من خیلی میگو دوست دارم هفته ای یکبار می خورم چه مشکلی می تونه ایجاد کنه؟؟
در ضمن انبه در ماه های اول خوب نیست خیلی گرمه یه نفر تو فامیل ما 2 ماهه باردار بود بر اثر خوردن 2 عدد انبه سقط کرد. من هفته 15 هستم .
مامان گل پسر....
جگر خوب نیست خیلی کم بخور
طبق هرم غذایی بیشتر از همه نون و غلات بعد سبزیجات و میوه جات
بعد شیر و لبنیات و گوشت هر روز باید بخوری
سیب و به و انار بچه رو خوشگل میکنه و...
لباسهای کاملا نو و شیک و... در وبلاگم... یه نگاه بندازین ضرر نداره

http://frooshi92.persianblog.ir
عزیزم کتاب ریحانه بهشتی رو بگیر توش هر چی بخوای هست..
مادرکر - نکست - بنتون - زارا و اچ اند ام اروپایی از مادرید درمهربان بانو www.mehrabanbano.shopfa.com شماره من در وایبر 09123455183 خرید حضوری-اینترنتی-سفارشی
منم بارداری دوممه

چیزایی ک بچه ها گفتن و تجربه داریم رو تکرار میکنم

خرما برای هوش و صبوری عالیه
لبنیات و گوشت ک گفتنش لازم نیست... همه میدونن چقدر مفیده
کندر تو 3ماه اول بارداری خوبه... یعنی بهتره ناشتا هر روز سه ماه اول بارداری خورده بشه
به و سیب و انار برای زیبایی خوبه

کلم تو احادیث هم هست ک بچه رو زشت رو میکنه
تابستونه........ فصل میوه های آبدار و شیرین......به به عجب رنگ و آبی