2777
2789
عنوان

اونایی که حاجت دارن بیان

151 بازدید | 10 پست

ختم یک هفته ایه قرآن هدیه به حضرت فاطمه شنیدم خیلی مجربه.از جمعه تا پنجشنبه ختم میشه. که حاجت میده و خیلی هم مجربه  و خیلی شنیدم جواب میده 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

اگه خواستین سوره هاشو هم میذارم که جمعه چه سوره هایی  هس شنبه چه سوره هایی تا پنجشنبه 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=191557935]سخته روزی ۴جز خوندن [/QUOTE 

اگه حاجت سختی داشته باشی با توسل به قران خیلی می ارزه 

[QUOTE=191557935]سخته روزی ۴جز خوندن [/QUOTE  اگه حاجت سختی داشته باشی با توسل به قران خیلی می ...

من الان روزی ی جز میخونم نیم ساعت میشه 

اونجوری تقریبا میشه روزی ۳ساعت 

چله هام تموم شد ان شا الله امتحانش میکنم

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
من الان روزی ی جز میخونم نیم ساعت میشه  اونجوری تقریبا میشه روزی ۳ساعت  چله هام تموم شد ...

امیدوارم حاجت روا شی دوست عزیز ❤️🤲

گره کار من اینقد کوره  روز بروزم داره کورتر میشه 😭

امیدت به خدا باشه برات صدتا صلوات میفرستم امیدوارم حاجت روا شی 

جمعه از اول قران تا اخرسوره مائده

شنبه ازسوره انعام تا اخر سوره توبه  

یکشنبه از سوره یونس تا اخر سوره مریم

دوشنبه ازسوره طه تا اخر سوره قصص

سه شنبه از سوره عنکبوت تا اخر سوره ص

چهارشنبهاز سوره زمر تا اخر سوره الرحمن 

پنجشنبه ار سوره واقعه تا اخر قران 

بعد از پایان ختم سر به سجده میذاری وپنج بار میگی سُبوحُ قدوسُ رَبُ الملائکته والروح سپس بنشینید ویک مرتبه ایت الکرسی بخوانیدوسپس به سجده روید ذکر فوق را پنج باربخوانید و  در سجده حاجت بخواهید در روایت دیگر امده سه بار سجده میروی  در سجده اول یه بار ذکرو میگی در سجده دوم دوبار و در سجده سوم سه بارو در‌سجده حاجت میخواهید منم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید و کسایی که این ختمو معرفی کردن و خودشون حاجت گرفتن (ستایش)