2777
2789
عنوان

اخه چرا من انقدر حساسمم همش فکر میکنم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست
چجوری اینجوری هستی به چی فکر میکنی که بیخیال میشی

من ب ایشون علاقمنده نبودم اما الان احساس خوبی بهشون دارم راستش کمتر از یکساله ازدواج کردم و خودم کلا ادم راحتی بودم و هستم بخاطر همین ب ایشون کاری ندارم البته خودشونم انقد ارومن ک اصلا اینطور مشکل پیش نمیاد

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
عین نامزدمنی توروخدا این اخلاقتوترک کن من خودم دیگه جوری شدم از نامزدم حتی بدم میاد هرچی نباشه خوشجا ...

اره میدونم 😔خیلی میرم تو مخش اذیتش میکنم 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ 

دلتو صاف کن 

چرا جلو جلو حکم صادر می‌کنی 

حالا هر وقت خدا نکرده اتفاق افتاد بعد شروع کن 

الان که چیزی ندیدی ازش 

واسه چی میبریش به قاضی 

با این اخلاقت و حساسیتی که داری با یه زنی که شوهرش خیانت کرده هیچ فرقی نداری ، هر روز ناراحتی و هی قهر  می‌کنی 

زنایی که خیانت دیدن هم همینطور شکاک میشن ، به همه چی گیر میدن حتی انلاینی 😂😂😂 

بیخیال شو دختر 

زندگیتو کن 

نهه من فقط مشکلم اونه نمیدونم چی کار کنم ذهنم پاک شه از این چیزا 

مردی که بخواد خیانت کنه دوست تورم آنفالو کنه میره سراغ یکی دیگه.

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
خخخخخخ  دلتو صاف کن  چرا جلو جلو حکم صادر می‌کنی  حالا هر وقت خدا نکرده اتفاق افتا ...

تا حالا چیزی ازش ندیدم شوخی و راحت بودن که اخلاقشه کلا با همه اینجوریه مثلا با دوستای من شوخی میکنه اصلا سرسنگین نیس ولی خب اخلاقشه کلا ...خیانت ندیدم ولی هر روز دارم عذاب میکشم 😔نمیدونم چیکار کنم ذهنم پاک شه از این افکار  

اینجور ادامه بدی از دستش میدی. گیر زیاد سمه و طرفو به سمت خیانت سوق میده .بیخیال باش اسیر که نگرفتی دختر🤪اگه بهش مطمعن نیستی خب کات کن .اگرم هستی از وجودش لذت ببر و بهش ازادی بده 

💜الهی هرچی عاشقه برسن به هم🌙🌸                     
بحث اعتماد نیس نمیدونم انقدر دوسش دارم که سره هر چیز کوچیکی ذهنم درگیر میشه .. البته من کلا به هیشک ...

منم مثل شمام ، از دوست داشتن زیاده ولی فقط خودمونو اذیت می کنیم ، من میسپرمش به خدا،  از خدا میخوام همسرمو حفظ کنه از لغزش چون فقط اونه که می‌تونه ، اینجوری یکم آرامش می‌گیرم 

منم مثل شمام ، از دوست داشتن زیاده ولی فقط خودمونو اذیت می کنیم ، من میسپرمش به خدا،  از خدا می ...

مرسی عزیزم 

تا حالا چیزی ازش ندیدم شوخی و راحت بودن که اخلاقشه کلا با همه اینجوریه مثلا با دوستای من شوخی میکنه ...

زندگیتو کن 

اگه هم نمیتونی خودتو از این افکاره پلید دور کنی 

لااقل درون خودت بریز و چیزی بروز. نده 

زیاد بخوای بهش گیر بدی بدتر میشه و هی بیشتر فرار می‌کنه ازت 

باید اونجوری که دوس داره باشی که بیاد طرفت 

زندگیتو کن  اگه هم نمیتونی خودتو از این افکاره پلید دور کنی  لااقل درون خودت بریز و چیزی ...

مرسی عزیزم