2777
2789
عنوان

اوشونم اینجوری میکنه؟

169 بازدید | 25 پست

بچه‌ها من عادت ندارم خیلی آهنگای شاد گوش کنم آهنگای آروم بیشتر تو ماشین گوش میکنم حالا هر وقت با نامزدم میریم بیرون گیر میده به آهنگا مثلا آهنگه میگه بازم دلم گرفته منم یه کوچولو هم خونی کنم میگه چرا دلت گرفته یا میگه دوباره برگرد نامزدم میگه کی برگرده؟

واقعا کلافه کرده با این رفتاراش احساس میکنم فکر میکنه که من قبلا شکست عشقی خوردم😐 چندبارم بهش گفتم که رفتارت خیلی زشته میگه آخه من وقتی با توام‌دوس دارم آهنگ شاد گوش بدم تو چرا این آهنگارو گوش میدی مگه چیزی شده؟😐🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بابام رفتیم بیرون بردمش کارشو انجام داد

برگشتنی گفت همه چیت عالیه بجز آهنگای غمگینی که گوش میدی😄

تازه وسطاش خواننده رو هم مسخره میکرد😅😅😅

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

حالا ما تو ماشین آهنگایرخیلی شاد گوش میدیم که تو عروسی میزنن.جایی بریم مسافرت کلا بچه ها میان ماشین ما.شوهرمم پایه ست.یه سری ۱۱ نفر سوار شده بودیم اونیکی ماشینا خالی بودن🤣

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)