من و خواهر برزگترم خیلی متفاوت از همیم. خواهرم خیلی از من خوشگل تره. من عین بابامم و ایشون شبیه مامان و مادربزرگم هستن. خدا شاهده همیشه از زیبایی خیلی زیاد خواهرم خوشحال بوده و هستم و افتخار میکنم که خواهر خیلی زیبایی دارم. از اینکه من به زیبایی خواهرم نیستم هم ناراحت نبودم. خب خدا هرکسی رو یه شکلی آفریده و اگر من رو اینطور دوست داشته منم راضیم. اما امروز وقتی خواستگارم وارد شد به سمت خواهرم رفت و گل رو داد دست خواهرم، راستش دلم شکست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره متاهله. آخه نمیشه که تا آخر قایم کرد بالاخره میبینن و با خودشون میگن نگاه این خواهر اینطور اون خ ...
نه عزیزم همه این کار رو میکنن ، دختر خوشگل رو قایم میکنن ، داماد به چشم خریدار عروس رو ببینه ،بعد دیگه این همه دختر وزن خوشگل اینم یکیش مهم نیست داماد به چشمی دیگه نگاش نمیکنه