2777
2789
عنوان

خواستگارم فک کرد خواهرم دختریه که خواستگاریش اومده.

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 59 پست
خواهرم متاهله

خب پس از این به بعد بگو تو مراسمای خواستگاری خیلی جلو در واینسته و یکم عقب تر وایسته و کنار همسرش

خودتم سعی کن لباست رنگش روشن باشه  ک متمایز باشی

ولی کلا خیلی مذخرفه این سبک خواستگاری

خواهرت ازدواج کرده ؟ حق داری والا ، خانواده های با سیاست موقع خواستگاری نمیزارم دختر دیگه ای بیاد دف ...

آره متاهله. آخه نمیشه که تا آخر قایم کرد بالاخره میبینن و با خودشون میگن نگاه این خواهر اینطور اون خواهر اونطور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی بی خی اسگل بوده طرف از هیچی خبر نداشته کی رو میخواد همون که بهتر بره همه چی زیبایی نیست که

به این که فک میکنم هر وقت ازدواج کنم خانواده همسرم و خودش قراره با خودشون بگن خواهرش چقدر از خودش خوشگل تره دلم برای خودم میسوزه 

آره متاهله. آخه نمیشه که تا آخر قایم کرد بالاخره میبینن و با خودشون میگن نگاه این خواهر اینطور اون خ ...

نه عزیزم همه این کار رو میکنن ، دختر خوشگل رو قایم میکنن ، داماد به چشم خریدار عروس رو ببینه ،بعد دیگه این همه دختر وزن خوشگل اینم یکیش مهم نیست داماد به چشمی دیگه نگاش نمیکنه

نه عزیزم همه این کار رو میکنن ، دختر خوشگل رو قایم میکنن ، داماد به چشم خریدار عروس رو ببینه ،بعد دی ...

آره. من که روم نمیشه بگم خواهرم نیاد. امیدوارم مامانم متوجه بشه