ن خدد شوهرم اگه برام ی موقع چیزی میخرید.الان هن حرصم گرفته زور زن برام ی گوشی خرید کادوی روز زن ولنتاین سالگرد ازدواج پس فردا هم تولدمه حساب کرده.تازه مارر شوهرم اونده پنجاه تومان بهم داده میگه ب اندازه پنجاه تومان برو واسه خودت ی چی بخر😏😏😏
سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار. دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم
ارههههه😂😂😂 اخلاق ___ زیاد داره با احترام زیادی که براش قائلم
💃💃💃💃💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
اکثر شهریوری ها همینجوری ان😁
درست هم نمیشن!! زور نزن
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار. دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم
متاسفانه مال من ایرانی نیست کلا سال نوش با من فرق داره 😑😑
شوهر من که ایرانیه کلا با این رسم و رسوما مشکل داره. یه نوروز برام یدونه النگو خرید یه بارم یلدایی برام لباس اورد. درکل جفتشم مادرشوهرم زورش کرد.کلا با تبریک تولدم مشکل داره چه برسه به کادو
البته یه هفته مونده به عروسی کلی طلاملا برام خرید ولی این که خودشو پایبند این رسم ها بکنه نه.
درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت