2777
2789
عنوان

خوردن شامپو😪

4193 بازدید | 21 پست

دخترم ۱۰ماهشه،رفته بود پایین خونه مادرشوهرمینا...اوردنش بغلش کردم بازی کردیم دیدم شلوارش خیسه،بو کردم دیدم بو شامپو دستمو کردم تو دهنش دیدم یکم بو شامپو میده...هرکاری کردم بالا بیاره نیورد...اینجا سرچ کردم دیدم نوشتن ماست یا شیر بدید...شیر دادم ماست دادم..نمیدونم باید چیکار کنم...

رفتم پایین پرسیدم گفتن اره حواسشون نبود دخترم رفته اشپزخونه شامپو رو از کابینت برداشته .‌ور رفته باهاش درشو باز کرده ریخته زمین ..نمیدونیم چقد خورده...منم گفتم چرا نگفتید شاید ی اتفاقی براش میوفتاد...خیلی نگرانم...زنگ زدم شوهرم زنگ زده اورژانس،گفته نمیخاد بیارید سعی کنید بالا بیاره.....منم میگم اخه اون از کجا میدونه که خطرناک نیست وقتی معاینه ش نکرده...توروخدا ی چیزی بگید...الان تقریبا یک ساعت و نیمه...

برای شما اتفاقی افتاده چیکار کردید؟ اتفاقی برای بچه افتاده؟

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست کن ته حلقش تا بالا بیاره 

بخدا ۱۰ ۲۰ بار اینکارو کردم...تا ته دستمو کردم تو حلقش...خودم داشتم عق میزدم در این حد...

بالا نیورد که نیورد

نخوره خورده بودداشت عق میزد 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چیزی نمیشه بابا من توی بچگی یبار ریکا خوردم😐😐😐😐

ببرمش دکتر معده بچه ۱۰ماهه رو شستشو میدن؟؟؟