2777
2789
عنوان

انرژی مثبت لطفااااا

112 بازدید | 12 پست

سلام خانما خواهرم زایمان کرد پلاکت خون خودش و نی نی پایینه خیلی نگرانم لطفاااا انرژی مثبت بفرستین براش خیلی اعتقاد دارم ب انرژی مثبت. چند ثانیه چشماتون ببندیدن و براش انرژی مثبت بفرستین ممنون میشم. لطفا پربازدیدش کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تاثیر داره. چند روزه بیمارستان بستری هستن

بله من شیمی درمانی میکردم تا حد مرگ رفتم واسه این موضوع

مخلوط اب کرفس +اب به و  مخلوط اب هویج واب به 

منو زنده کرد 

حالا ضرری نداره شما اب میوه طبیعی اونایی ک گفتم خونه تهیه کنید برا خواهرت ببرید 

باشه مرسی. بچه هم پلاکتش پایینه. ماه اخر بارداری کرونا گرفت میگن احتمالا بخاطر همون داروها و مروناست

باشه مرسی. بچه هم پلاکتش پایینه. ماه اخر بارداری کرونا گرفت میگن احتمالا بخاطر همون داروها و مروناست

واسه بچه رو نمیدونم اب میوه خوبه یا نه 

نگران نباش خوب میشن خاله مهربون

بانو جان من فردا یه تماس مهم دارم بحث زندگیم درمیونه توروخدا منو از ته دلتون دعا کنید فردا جواب خوبی دستم برسه و ناامیدنشم خداخیرتون بده 🥺💚

انشاالله که خوب میشن ۷۰ مرتبه حمد بخونید یه عالمه شفا و سلامتی براشون😍