2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه لانه گزینی دارند

750 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من ۱۰ روز از موعدم گذشت و پریود نشدم بعدش ترشح قهوه ای داشتم ،در حدی نبود که نوار استفاده کنم و فقط روی دستمال مشخص بود و قطع و وصل میشد و پایین کمرم مثل درد پریودی درد میکرد ولی خفیف بود.

۴ روز طول کشید و بعدش قطع شد، و فرداش که امروز بود بیبی زدم منفی بود ، و الان ترشح بیرنگ دارم به نظر شما لانه گزینی بوده؟و اگه بوده کی باید بیبی میزدم ؟ من زود بیبی زدم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبین من جلوگیری طبیعی دارم اصلا هم ز دستمون در نرفته

روز ۲۵ دورم یه لک در حد ۳ یا ۴ قطره خون رو دستمال دیدم همزمان بدنم گر گرفته بود و درد شدید تو پاهام داشتم و درد خفیف تو رحمو پایین کمرم فک کردم پریود شدم ولی دیگه تا امروز خبری نیس

امروز ۳ روز از وقتم گذشته هیچ دردی ندارم از پریودی فقط گاهی یه درد تو پاهامو پایین کمرم میپیچه و میره و فقط تخمدان چپم یه کشیدگی مختصر داره که میزنه به پهلو چپم

سینه هام وحشتناک درد میکنه حتی سر دخترم اینطور درد نگرفتن اولین بار اینطور میشن شبا دردش بیشتر میشه 

همشم گرسنمه سرگیجه و سر درد دارم ولی مدام نیست 

امروز صب بی بی چک زدم منفیه 

ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم بذارید

مامان کوچولو
دقیقا مثل من

عزیزم من خودم تنبلی تخمدان دارم همسرم هم جهش اسپرمش کمه دکتر قرص داده بود خورد ولی فکر کنم فایده نداشته دوباره میخوایم بریم آزمایش بدیم هم من هم همسرم

عزیزم من خودم تنبلی تخمدان دارم همسرم هم جهش اسپرمش کمه دکتر قرص داده بود خورد ولی فکر کنم فایده ندا ...

ان شالله به زودی خدا بهتون یه نینی سالم بده

من شوهرم واریکوسل داشت با کلی دوا درمون و عمل خدا بهمون دخترمو داد وای من سالم بودم برا تنبلی تخمدان یکی از دوستان تو یکی از تایپیکا نوصته بود دارو هاشو قط کرده و سیاه دانه و عسل خورده و بصورت طبیعی باردار شده

مامان کوچولو
سلام خوبین من جلوگیری طبیعی دارم اصلا هم ز دستمون در نرفته روز ۲۵ دورم یه لک در حد ۳ یا ۴ قطره خون ...

علائمت میخوره باردار باشی عزیزم چند روز دیگه بیبی بزن اگه هم تونستی آزمایش خون بده