2777
2789

خودش لوس میکنه واسه شوهرم 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💎فقط اومدم پز بدم كه ندارم 💎😂

بنده برگزیده خدایی تو 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

چنان قیافه میگیره انگار ملکه انگلیسه *البته فقط دوتاشون اینطوری هستن *

گاهی با خودم میگم اعتماد به نفس بعضی ها را اگه یونجه داشت سالی دو بار زعفرون میداد 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بنده های خدا خواهرشوهرام خیلی خوبن. فقط اولی گاهی وقتا زیاد پسرمو میچلونه یا بوسش میکنه. قبلا حرص میخوردم به خاطر گریه هاش. البته دیگه پسرم بزرگ شده و خودش حواسش هست که نباید بره دم پر عمه‌ش😅

بنده های خدا خواهرشوهرام خیلی خوبن. فقط اولی گاهی وقتا زیاد پسرمو میچلونه یا بوسش میکنه. قبلا حرص می ...

وای خواهرشوهر کوچیک منم اینجوری بچهامو میچلونه.بوس میکنه پسرم یاد گرفته همون کارهارو میکنه باهاش میگه بغل عمه اعظمی