2777
2789

دختر ۳.۵ دارم که مدتیه شب ادراری گرفته، دکتر بردم پودر پیدرولاکس داد که هر صبح ناشتا بخوره، یکم بهتر شد ولی گذاشت کنار بدتر شده، کسی تونسته درمان کنه، روششو لطفا بگه بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم من دخترم تا ۷سالگی‌شب اداری داشت واقعا دیگه کم‌اورده بودم بزرگ‌شده بود میخاست بره مدرسه اونم مجبور میشدم صبحا قبل رفتناش ببرمش حموم 

دیگه گفتن ساعت بزار فلان ولی فایده نداشت

اخر پوست تخم مرغ رو شستم وتا دوروز خشکش کردم بعد آسیابش کردم با ی قاشق شکر مخلوطش کردم و تو ی ماهیتابه خالی رو اجاق ذاشتم و تفتش دادم یکم بعد به مدت فقط فقط ۳ روز نه بیشتر هرشب یک قاشق غذاخوری بعنوان حلوا میدادمش 

بعد یک هفته بهتر شد وتا ۱۰ روز تقریبا دیگه کامل کامل شب ادراری نکرد تاالان ک ۱۱ سالشه

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
ببین عزیزم من دخترم تا ۷سالگی‌شب اداری داشت واقعا دیگه کم‌اورده بودم بزرگ‌شده بود میخاست بره مدرسه ا ...

وای چطوری تحمل کردی! مرسی حتما روشتو امتحان میکنم، ولی مگه ضرریم داره که میگی فقط ۳ بار نه بیشتر؟