2777
2789
عنوان

دردزیردل درماه هفتم بارداری

82 بازدید | 14 پست

سلام خوبین ماماناخیلی نگرانم ازساعت۲ونیم تاالان زیردلم باکمرم حالت انقباض داره یه ساعت یباردردکمرم یه کم زیادمیشه وول میکنه پاهامم سمت ران انقباض داره مثل دردقاعدگی تازه۲۸هفتم شدنمیدونم نگرانم نکنه چیزی شده باشه یاعلائم زایمان زودرسه نی نی لگدمیزنه هافقط این انقباضه...شب برم دکتریاطبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شب منتظرم شوهرم بیادبرم الان فقط درازکشیدم

فقط نگران نباش اصلا برات خوب نیس.باهاش حرف بزن سعی کن خودتو آروم نشون بدی مامان خوشگل.

ایشالله که چیزی نیست

برای منم دعا کن هفته دیگه بسلامتی بزام😘🙏

کمک کن زندگی با تو/یه راه بیخطرباشه/قشنگه خونه باشیو/یه عاشق پشت در،باشه⁦❤️⁩

منم سه هفته پیش تو ۲۹ هفته اینجوری شدم دکترم بهم امپول داده هفته ای یکی ب نم واس جلوگیری از زایمان زودرسه نیسم ساعت دیگ باید سومی امپولمو بزنم

کلا چهار تا داده

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
فقط نگران نباش اصلا برات خوب نیس.باهاش حرف بزن سعی کن خودتو آروم نشون بدی مامان خوشگل. ایشالله که چ ...

اره حتماهمین کارمیکنم انشالله شماهم به راحتی پاسبک میکنی گلم

سن بارداری خواهر منم دقیقا مثل شماست ۲۸ هفتشه..

خیلی درد داشت رفت دکتر و فرستادنش سونو گفتن تو هفته ۲۸ سرش میاد پایین بخاطر همین درد و فشار داشته، اما برای انقباضات حتما برو دکتر..

دلخوشی ها کم نیست ، دیده ها نابیناست..
منم سه هفته پیش تو ۲۹ هفته اینجوری شدم دکترم بهم امپول داده هفته ای یکی ب نم واس جلوگیری از زایمان ز ...

اهان پس میتونه علائمش باشه حالااستراحت کردم ودرازکشیدم ببینم خوب میشم اگرنه ک میرم دکتر آمپولش چیه چجوریاس

اهان پس میتونه علائمش باشه حالااستراحت کردم ودرازکشیدم ببینم خوب میشم اگرنه ک میرم دکتر آمپولش چیه چ ...

دکتر من واس اطمینان داده هیچی هیدروکسی پروژسترونه عضلانیه هفتهدای یکی میزنی من از وقتی زدم خوب شدم امروزم سومیو میزنم دکترم گفت سونو ۳۳ هفته بدی احتمالا دیگ احتیاج نیست امپول بزنی

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍