2777
2789

خوشگلا لایک کنن بیام بخونم زشتافقط نگاکنن🙄😅

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
والله😄  البته جفتمون باهم قرار گذاشتیم بعد عروسی جفتمونم اوکی بودیم منتها همه فکر میکردن چون ...

منم علاقه دارم شب اول اوکی بشه اینجوری قشنگ تره

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب عقد که تا خود صبح با هم حرف زدیم انقد ذوق داشت بچم خوابش نمیبرد هی حرف میزد منم که خسته خوابم میومد میگفتم بخوابیم دیگه باز حرف میزد چشمام گرم میشد تکونم میداد بیدار شم باز نطق میکرد 

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
شب عقد که تا خود صبح با هم حرف زدیم انقد ذوق داشت بچم خوابش نمیبرد هی حرف میزد منم که خسته خوابم میو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😁مامانش قبل عقد گف این بچم خجالتیه اصن حرف نمیزنه 😐بهش گفتم مامانت که گف تو خجالتی هستی حرف نمیزنی 😂الان فمیدم چقد خجالتی هستی😄

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
😁مامانش قبل عقد گف این بچم خجالتیه اصن حرف نمیزنه 😐بهش گفتم مامانت که گف تو خجالتی هستی حرف نمیزنی ...

خجالتای قبل از این سؤتفاهم بوده