2777
2789
عنوان

تولد براي همسرم

155 بازدید | 29 پست

سلام لطفا درست راهنماييم كنيد

بين منو شوهرم بدجوري يمدت شكراب شده و سرد شديم از هم ميدونم الان كروناس اما ميخام يكم سوپرايزش كنم يكم زندگيمون شاد بشه ما بچه هم نداريم همه چي تكراري يك نواخت شده

حالا ميخام چند نفري از ذوستاشو ومادرشوهرمو دعوت كنم بنظرتون الويه و سالادماكاروني پفيلا و كيك و ژله و ميوه خوبه

اگه ايده داريد بگيد

ميخام تو پارك بگيرم

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو

بله خوبه

یه نامه هم براش بنویس بگو که دوسش داری

واسه زندگیت تلاش کن

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

به جای الویه سالاد ماکارونی ، لازانیا درست کن ، هم قشنگ تره ، هم شیک تره برای مهمون

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جای الویه سالاد ماکارونی ، لازانیا درست کن ، هم قشنگ تره ، هم شیک تره برای مهمون

اخه سرد ميشه تو پارك چطوري سروش كنم

بله خوبه یه نامه هم براش بنویس بگو که دوسش داری واسه زندگیت تلاش کن

خيلي تلاش ميكنم اما انگار از هم زده شديم ميخام از نو بسازم

چه سوال سختی 

دوستای شوهرت متاهلن با خانومشون میان؟ اگه اینجوری باشه میتونم نظر بدم و بگم خیلی خوبه

حتی میتونی وسایلا رو بدی دست اونا باشه

بعد به شوهرت بگو بریم یه دوری بزنیم

برید تو پارک بشینین 

بعد اونا بیان پیشتون سوپرایزش کنن

چه سوال سختی  دوستای شوهرت متاهلن با خانومشون میان؟ اگه اینجوری باشه میتونم نظر بدم و بگم خیلی ...

استارتر ایده ایشون خیلی خوبه ها..اگه با خانوماشون رفیقی این ایده خوبه

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
چه سوال سختی  دوستای شوهرت متاهلن با خانومشون میان؟ اگه اینجوری باشه میتونم نظر بدم و بگم خیلی ...

چي درست كنم همينا كه گفتم خوبه يا زشته

استارتر ایده ایشون خیلی خوبه ها..اگه با خانوماشون رفیقی این ایده خوبه

بله خودمم خوشم اومد اره رفيقم باهاشون

اما متاسفانه انقد از هم دوريم كه حاضر نيس منو ببره بيرون كه دور بزنيم 

همينم ميخام از طريق دوستاش بكشونمش پارك