2777
2789
عنوان

در رفتگی مفصل ران

46 بازدید | 4 پست

من تو بچگی همیشه به حالت دبلیو میشستم که باعث شد دچار در رفتگی مفصل ران بشم. در واقع ۱۰ سالم که شد، دچار یه درد شدید تو قسمت مفصل ران شدم ولی بعد یکی دو هفته کامل خوب شد واسه همین دیگه کلا پیگیری نکردیم تا اینکه حدودا ۱۳ ۱۴ سالگی متوجه شدم پام از قسمت زانو به پایین به سمت داخل چرخیده. یعنی از روبه رو که نگاه بکنی، زانو به سمت داخل رفته. اون موقع یعنی ۱۴ سالگی، رفتم دکتر و بهم گفت که عمل لازم داره ولی خیلی زوده هنوز واسه عمل. الان ۲۰ سالم شده و تا امروز اصلا توی راه رفتن مشکلی نداشتم. حتی دردی هم نداشتم فقط جدیدا گاهی زانو درد میگیرم و احساس می‌کنم یهو زانوم خالی شده. میخواستم بدونم کسی اینجا تجربه داره تو این زمینه؟ اینکه الان برم عمل بکنم تاثیری داره اصلا؟ چون شنیدم در رفتن مفصل ران اورژانسی محسوب میشه و باید سریع عمل بشه ولی الان من ۱۰ سالی میشه که اینطوریم. 

تاندونای صلیبیت سالمن فقط مشکل از استخوان رانه؟

نمیدونم. آخرین بار ۵ ۶ سال پیش رفتم دکتر ارتوپد. اون موقع که سالم بودن. قراره چند روز دیگه برم دوباره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد ورزش snpeتحقیق کن

برا درمان اینجور چیزا کاربرد داره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نمیدونم. آخرین بار ۵ ۶ سال پیش رفتم دکتر ارتوپد. اون موقع که سالم بودن. قراره چند روز دیگه برم دوبار ...

عمل لازم باشه حتما عمل کن تاندونای صلیبی آسیب میبینن رفته رفته سنت بالا بره فشار روی زانو بیشتر میشه مفصل زانو آسیب میبینه