2777
2789

توروخدا هرکی تجربه داره بگه خیلی ناراحتم پسرم دوسال ونیمه قدش خیلی کوتاهه بردم دکتر فایده نداره قدش ۸۶ تقریبا خواهش میکنم هرکی تجربه داره بگه چی بدم داروکه قدش بلندبشه دعاتون میکنم تااخرعمرخداخیرتون بده

☹☹

الهی. خودتون چطورید همسرت و خودت؟

شیر و لبنیات استفاده میکنه؟ خصوصا شیر خشک

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

سر ساعت بخوابونش ساعت ۹ بعد از یک ماه رشدشو میبینی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی. خودتون چطورید همسرت و خودت؟ شیر و لبنیات استفاده میکنه؟ خصوصا شیر خشک

شیرخشک الان که دیگه نمیخوره مگه بایدبدم بهش؟ خودم ۱۶۴ شوهرم هم متوسطه ولی بچه خیلی کوتاهه 😔 کم میخوره

☹☹

تو خورد و خوراکش خیلی رعایت کن 

ساعت خوابشو تنظیم کن‌

باهاش بازی بپر بپر زیاد کن‌

من خودم از همه اینایی ک گفتم جواب گرفتم 

البته رشد قد  ارثیه 

قد تولدش چند بود؟

استپ قدی داره؟

تو خورد و خوراکش خیلی رعایت کن  ساعت خوابشو تنظیم کن‌ باهاش بازی بپر بپر زیاد کن‌ من خودم از ...

تولدش ۵۱ بود  تایکسال خوب بود ولی ازاون به بعد خیلی کندشده میترسم براش 😔

☹☹
من پسرم لبنیات زیاد نمیخوره میخواستم اینو بگیرم دکترش گفت خوب نیس ب مرور تو کلیه رسوب میکنه

دکتربراپسرمن استوکر رونوشته اتفاقا نمیدونم چکارکنم همه میگن چقدرریزه دلم میسوزه برااینده ش

☹☹
من پسرم لبنیات زیاد نمیخوره میخواستم اینو بگیرم دکترش گفت خوب نیس ب مرور تو کلیه رسوب میکنه

من یک سالیه دارم میدم 

من پسرم از نوزادی سنگ داشت یک سالگی ک خوب شد شروع کردم ولی تا الان مشکلی پیش نیومده کم میدم ولی هر روز میدم بهش

تولدش ۵۱ بود  تایکسال خوب بود ولی ازاون به بعد خیلی کندشده میترسم براش 😔

اره تولدش واسه پسر نرمال بوده 

واسه الانش یکم کمه 

البته استپ قدی دوره ای هاا 

یهو میبینی ی تایمی یهو رشد میکنه 

ولی روتین و نرمال بهش خوراکیایی ک واسه رشد قد خوبه رو بده 

عصاره قلم و پای مرغ عالیه 

تو استفاده کن ببین چجوری جواب میگیری 

بی نظیره

شیرخشک الان که دیگه نمیخوره مگه بایدبدم بهش؟ خودم ۱۶۴ شوهرم هم متوسطه ولی بچه خیلی کوتاهه 😔 کم میخو ...

چرا نمیتونه بخوره؟ من پسرم ۳.۵ ساله اصلا شیر معمولی نمیدم که همش ضرره یا اسهال میاره یا یبوست نصفش هم ابه. شیرخشک خیلی مغذیه . شربت ایتئوکر هم میتونی بدی ولی بهتر بود تو ۱۸ ماهگی تا دوسالگی بدی.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

نباید مرتب بدی. یه شیشه بده یه تایمی استپ کن مجدد بعد چندماه شروع کن

من یک سالیه دارم میدم  من پسرم از نوزادی سنگ داشت یک سالگی ک خوب شد شروع کردم ولی تا الان مشکل ...

خداروشکر ک خوبه 

نمیدونم من چن تا متخصص بردمش اینو بهم گفتن

اخه پسرم کلا ن شیرخشک خورده تا الان

لبنیاتم زیاد دوس نداره 

دکتر گفت ب جای شربت تغذیه شو درست کن ک جایگزین بشه