2821
2789
جالبه  سم خالصه واقعا  ایران زیر7سال امکان نداره عمومی تموم کنی نمیذارن میفهمی؟؟ 5ترم ا ...

۱۲ سالشه خواهر😑😐

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیزم این بچه میترکه تو چرا

گفتم شاید منم باهاش دهن ب دهن دادم من ب چشم بیام لغو بشم ....تا چشامو از خاب باز میکنم زپدی میام پیشتون ترسیدم یهووو😑😕

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘
گفتم شاید منم باهاش دهن ب دهن دادم من ب چشم بیام لغو بشم ....تا چشامو از خاب باز میکنم زپدی میام پیش ...

😂😂😂😂😂 نه بابا چاخان رو کردی باید جایزه هم بدن بهت😁😁

❤️خدایا میشه بغلمو بادستات پر کنی❤️
۱۲ سالمه

دوازده سال خیلی زوده  برای ورود به دنیای نی نی سایت، خیلی اینجا آسیب داره برای سن و سالی که داری 

ولی خودت شبکه های اجتماعی که واردشون میشی کنترل کن، نذار ذهنت مسموم بشه، یکی از راه هاش اینه که گروه بزنی و تولید محتوا (الکی نه، واقعی) داشته باشی مثلا مطالب علمی، مطالب هنری، سینمایی 

این تجربه کمکت میکنه تحت تاثیر این شبکه ها بزرگ نشی

با بزرگترا فکرایی که داری رو درمیون بذار 

الان که دروغ بود ولی امیدوارم یروز خانم دکتر بشی ❤ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ببخشید اصلا حواسم نبود  من اشتباه کردم  یه نفر دیگه داشت از سوال میپرسی راجعبه تخصص و ای ...

رفتی زدی تو اینترنت داری واسه ما توضیع میدی

جوجو

😂😂😂

بعد هم هر چی هم بزنی بوش بیشتر در میاد بسه دروغ گفتی😑😑😐

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
😂😂😂😂😂 نه بابا چاخان رو کردی باید جایزه هم بدن بهت😁😁

ن تروخداااا نی نی یار اومد بگین منم نی نی یار کنن تروخدااااااا ترو ب قسم فرش زیر پات😂😂😂😂😂

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘
۱۲ سالمه

😐😐😐 وای نننخ کوچولو شیشه شیرت کو 

پوشکتو مامانی عوض کرده

آروغتو مامانی گرفته که اومدی اینجا 

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

2825
2823
2791
2779
2792