2821
2789

ببخشید اصلا حواسم نبود 

من اشتباه کردم 

یه نفر دیگه داشت از سوال میپرسی راجعبه تخصص و اینا کلا قاطی کردم 

بله شما درس میگی هر دوره از پزشکی تعداد ترم های مختلفی داره پزشکی کلا ۴۰ واحده  که معمولا در طول ۷ _ ۸ سال میشه پاسش کرد 

مثلا ابتدایی ترین رشته پزشکی که دوره علوم پایه اس و شامل ۵ ترمه یعنی ۲/۵ ساله و حداقل طی ۲ / ۵ تا ۳ سال میشه اونو گذروند 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانم شما اطلاعات نداری پس لطفا بیش تر از این ناددونی خودتون رو نشون ندین

رفتی تاپیکات خوندی تا حرفات باهم تناقض نداره اصلاحیه زدی

باحالی

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

@نی_نی_یار_5     لطفا رسیدگی کنید سرکار گذشته،بی ادبی هم میکنه

اگه فک میکنی من سرکارت گذاشتم خب لطفا آف شو بعدش هم شما نادونی رو اشتباه گرفتی نادونی یعنی اطلاع نداری از چیزی شما خیلی خوشتون میاد بحثو کشش بدین تو همه تاپیکا همینطور اظهار نظر میکنید ؟

اگه فک میکنی من سرکارت گذاشتم خب لطفا آف شو بعدش هم شما نادونی رو اشتباه گرفتی نادونی یعنی اطلاع ندا ...

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

من نگفتم کسی بیاد دلش برام بسوزه اصلا دلیلی نداره  در ضمن من نمیدونم چرا بعضی ها دوس دارن فقط ...

اگه فک میکنی من سرکارت گذاشتم خب لطفا آف شو بعدش هم شما نادونی رو اشتباه گرفتی نادونی یعنی اطلاع ندا ...

اینجا تبادله نظره

هرکی دوس داره تاپیک میزنه هر کی هم صلاح بدون نظر میده

درسته،تاپیک شما هم مث ببشتر تاپیکا با عقل جور در نمیاد

من پزشکی نخوندم ولی سواد اینو دارم بدونم حرفعای شما درسته یا اشتباه

با اینکه دوس ندارم تجسس کنم تو تاپیک های کسی رفتم یه سر به تاپیک هات زدم و این دو کامنت رو پیدا کردم

میسپارمت به خودت و حرفات

هنوزم میگم من تخصصم رو نگرفتم و با معلم خصوصیم چون فقط چند واحد از عمومیم مونده دارم عمومیم و تخصصم رو با هم میگیرم دیگه چیزی از عمومیم نمونده تقریبا ۱/۵ ماه دیگه تموم میشه

خانم من واسه این حرفا نیومدم اگه عنوان تاپیکم رو دیدید  شما مث اینکه با همه دعوا داری

با «همه»؟چند بار منو تو تاپیک ها دیدی؟اگه با کسی دعوا داشتم که الان تعلیق شده بودم

نگاه تاریخ عضویتم کن

اگه پزشکی نخوندی پس اطلاعی هم نداری از روند آموزشش 

در ضمن این که گفتی دوس نداری تو تاپیکای کسی تجسس کنی الان داری همین کارو می کنی 

شما مث اینکه علاقه زیادی به کش دادن بحث داری خانم من کارای مهمتری هم دارم نمیتونم که همرو ول کنم بیام با شما کامنتای اینو اونو زیرو رو کنم بعد بشینم باهاشون بحث کنم 

واقعا نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن فقط یه حرفی زده باشن من پزشکی مغز و اعصابو زدم  مشکل خودتو ...

چرا فکر میکنی اینجا هیچکس هیجی حالیش نیست!شما اول پزشکی عمومی میخونید ۷ سال بعد ازمون دستیاری میدین اگه قبول بشید تخصص مغز و عصاب میخونید از اول نمیتونی !بعدم هر ترم نیم سال تحصیلیه !اون دوره که شما میگی علوم پایه فیزیوپات استاجری و اینترنی هرکدوم چند ترمه!!!اینارو قشنگ یاد بگیر تاپیکای دیگه لاقل سوتی نده!

هنوزم میگم من تخصصم رو نگرفتم و با معلم خصوصیم چون فقط چند واحد از عمومیم مونده دارم عمومیم و تخصصم ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز