2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که قرمز هستن با یه کرم که اسمش یادم نیست از بین میرن ولی وقتی سفید میشن دیگه نمیرن متاسفانه...😬هرکی هرچی توصیه کرد هم بی فایده اس الکی چیزی استفاده نکن....

معروف ترین مدل های خارجی هم این ترک های پوستی سفید رو دارن و فقط فتوشاپ میشن اینقد به خودتون سخت نگیرین....و جالب ترین مسئله اش اینجاس که مردا از این ترک های سفید خوششون میاد دیگه شما چرا ناراحتین😬😃

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
تا زمانی که قرمز هستن با یه کرم که اسمش یادم نیست از بین میرن ولی وقتی سفید میشن دیگه نمیرن متاسفانه ...

عزیزم من ترک روی سینه هام دارم😔😔😔😔وقتی یه تاپ تنم میکنم یکم که میاد پایین ترک های سینم مشخص میشه 

همسرم چیزی نمیگه ولی من خودم بدم میاد و دارم عذاب میکشم چه برسه به اون

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  
عزیزم من ترک روی سینه هام دارم😔😔😔😔وقتی یه تاپ تنم میکنم یکم که میاد پایین ترک های سینم مشخص میشه ...

عزیزم مطمئن باش شوهرت بدش نمیاد....این چیز طبیعی که واسه ما خانم ها پیش میاد سعی کن هرجوری که هستی با خودت حال کنی و از خودت راضی باشی و خودتو دوست داشته باشی باور کن با فکر کردن به این چیزا نه تنها این مسئله حل نمیشه بلکه الکی حال و روحیه خودتم خراب میکنی والا خارجیا با همین ترک های پوستی با تاپ و لباس های لختی میگردن هیچ خجالتی هم نمیکشن سعی کن باهاش کنار بیای

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘